Skip Navigation Links

'Her zaman çocuklarımızın yanındayız'

Masa Tenisi'nde Bölge 1. ve 3. olan Namık Kemal İlköğretim Okulu sporcu öğrencileri Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek'i ziyaret etti

Gündem   A+a-

 
Masa Tenisi’nde Bölge 1. ve 3. olan Namık Kemal İlköğretim Okulu sporcu öğrencileri Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti
 
Masa Tenisi Bölge Şampiyonası’nda kızlarda birinci, erkeklerde ise üçüncü olan Namık Kemal İlköğretim Okulu sporcu öğrencileri Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret ederek, başarının mutluluğunu paylaştı.
Ziyarete, kupaları ile birlikte gelen öğrencilere Türkiye Şampiyonası’nda başarı temennisinde bulunan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, günün anısına birlikte fotoğraf çekildi.
Namık Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Kır, Müdür Yardımcısı Mustafa Sönmez, Okul Spor Kulübü Başkanı Şakir Anıl, Antrenör Mehmet Kasapoğlu, Okul Aile Birliği 2.Başkanı Mutia Ulaş ile sporcu öğrencilerin katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, sporun bedensel ve ruhsal yönden yararına değindi.
Masa Tenisi’nde kızların Bölge Şampiyonu, erkeklerin Bölge Üçüncüsü olduğunu belirten Okul Müdürü Hasan Kır, “19 takım arasından birinci çıktık. 15-18 Mayıs tarihleri arasında Aydın’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılacağız. İlimizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Sporun, hem fiziksel hem de ruhsal olarak insana çok güzel şeyler kazandırdığını vurgulayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ şeklinde bir sözü var. Spor zaten kendisi insanın zeki, çevik ve ahlaklı olmasında en büyük etkendir. İskenderun’un adını Türkiye’ye duyurduğunuz için teşekkür ediyorum. Sizlere başarılar diliyorum. Her zaman sizin yanınızdayız. Bu işler ekip, takım işidir. Bu takımın içinde İskenderunlular var. Siz de bu takımın esas oyuncularısınız” diye konuştu.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in amatör spora ve okullara her zaman destek verdiğini belirterek teşekkür eden Okulun Spor Kulübü Başkanı Şakir Anıl, “Spora bakış açınızı biliyoruz. Her zaman sporculara, amatör kulüplere destek verdiniz ve veriyorsunuz. Her zaman bizim yanımızda oldunuz. Sizlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Amatör spor takımlarının imkanlar ölçüsünde desteklendiğini ifade eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Her zaman çocuklarımızın yanındayız. Çocuklarımız bizim yarınlarımızdır” şeklinde konuştu.
Öğrencilerin spor ve dersi düzenli ve programlı bir şekilde birlikte yürüttüğünü belirten antrenör Mehmet Kasapoğlu, “Öğrencilerimz her ikisinde de başarılı” dedi.
İnsanın zamanı iyi değerlendirdiği taktirde başarılı olacağını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Spor, derse ve spora ayrı zaman, eğlenceye ayrı zamanı programlamayı öğretiyor. Hayatta başarının sırrından biri budur. Zamanı iyi kullanmak. Doğru zamanda doğru yerde olmak. Spor aynı zamanda bunu da kazandırıyor sizlere” diye konuştu.
Öğrencilere hediye veren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Okul Müdürü Hasan Kır’a anı tabağı verdi ve tüm konuklarıyla birlikte fotoğraf çekildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet