Skip Navigation Links

Payas'ta Büyük Buluşma..

İki önemli hizmet adamı AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile geçtiğimiz günlerde AK Parti'ye geçen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan'ın b

Gündem   A+a-

 
İki önemli hizmet adamı AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile geçtiğimiz günlerde AK Parti’ye geçen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın bir araya geldiği ziyarette yine yatırımlar konuşuldu..
 
Payas’ta Büyük Buluşma..
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, geçtiğimiz günlerde AK Parti’ye geçen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
İki önemli hizmet adamı AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile geçtiğimiz günlerde AK Parti’ye geçen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın bir araya geldiği ziyarette yine yatırımlar konuşuldu..
İşi gücü halka hizmet olan Karasayar ile Altan’ın sohbetinin konusu ise yeni hizmetler ve yatırımlardan başka bir şey değildi..
Beraberinde AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Altan’ı ziyaret eden Hatay Milletvekili Karasayar, Başkan Altan’ın AK Parti’ye geçmesinden dolayı fazlasıyla memnun ve mutlu olduğunu söyledi.
Belediye Başkanı Bekir Altan da, AK Parti’ye geçmesi konusunda gayret ve desteğini esirgemeyen Vekil Karasayar’ın bu mutlu tablonun mimarlarından olduğunu ifade etti.
AK Parti Hükümetinin ve Başbakan Erdoğan’ın gücünün Dünya’nın dört bir yanında hissedildiğine dikkat çeken Vekil Karasayar, Somali halkının Dünya’da sadece Türkiye’nin desteğini ve dostluğunu kabul ettiklerini hatırlatarak, “Savaş, açlık ve sefaletle boğuşan Somali’yi ziyaret eden Başbakanımızın sayesinde savaş bitme noktasına geldi. Sadece Türkiye’nin dostluğuna güvendiklerini belirten Somali halkı, yeni bir anayasa hazırlığında ve yatırım için Türk işadamlarını bekliyorlar. Bu da bizim Dünya’daki itibarımızı ve gücümü ortaya koyar.” Dedi.
Belediye Başkanı Bekir Altan da, Payas halkının sorumluluğunu omuzlarında taşıdıklarını belirterek, hizmet üretmek ve kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmamak için çalışmalarını sürdüklerini söyledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet