Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şok iddia..

Şok iddia.. Karasayar ödenek çıkarmadı!!!

Gündem   A+a-

Kapalı Spor Salonu inşaatının ödeneğinin çıkarıldığını basın toplantılarında belirten AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ı yalanlayan Müteahhit Şemsettin Tunç, “altı aydır ödenek almadım ve de bir kez bile Orhan Karasayar beni aramadı. İstinad duvarını çekiyorum ve inşaatın kapısına kilit vuracağım. Osmaniye’de yaptığım işlerde tüm AK Parti milletvekilleri yakından ilgilenirken, İskenderun’un böyle bir talihsizliği var” diyerek ateş püskürdü.

Şok iddia..
Karasayar ödenek çıkarmadı!!!
İskenderun Kapalı Spor Salonu inşaatının gecikme nedeni olarak müteahhit Şemsettin Tunç ile AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar arasında süren ödenek sorunu sürüyor. Gece geç saate kadar süren gürültülü çalışma nedeniyle inşaat sahasına giden 8. Gazetesi Sahibi Gökhan Gökpınar’a içini döken Müteahhit Şemsettin Tunç, ödenek olmadığı için istinad duvarını çekip, inşaatın kapısına kilit vuracağını belirterek, gece geç saate kalan çalışmanın nedeni olarak da bunu gösterdi.
Gece geç saatte AK Parti İlçe Başkanı Musa Kurşun’u gürültülü çalışma nedeniyle arayan Gökpınar’a, iddiaların tam tersini anlatan Kurşun, bankada ödenek bulunduğunu iş bittikçe ödeme yapıldığını söylemişti.
Kapalı spor salonu inşaatında altı aydır ödenek olmamasına rağmen inşaatı sürdürdüğünü belirten Müteahhit Şemsettin Tunç, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ın bir kez bile kendisini aramadığını ve ödenek konusunda yardımcı olmadığını iddia etti. Osmaniye’de yine kapalı spor salonu inşaatı yaptığını belirten Tunç, Osmaniye milletvekillerinin inşaatın en kısa sürede bitmesi için çaba sarfettiklerini ve kendisiyle sürekli irtibat halinde olduklarını söyledi. Ödenek sorununun çözülmemesi halinde inşaatın iki yıla kadar bitmeyeceğini de belirten Tunç, İskenderun Kapalı Spor Salonu inşaatını durduracaklarını da sözlerine ekledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş