Skip Navigation Links

Yüreğir'de Geleneksel Ramazan İftarları

Yüreğir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Ramazan iftarları bu yılda devam ediyor.

Yüreğir'de Geleneksel Ramazan İftarları

Gündem   A+a-

Yüreğir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Ramazan iftarları bu yılda devam ediyor.
Bu yıl ilk iftar programı Serin Evler Kapalı Semt Pazarı'nda gerçekleşti. İftara AK Parti Adana Milletvekilleri Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Şükrü Erdinç, Demet Sarı ve Sadullah Kısacık'ın yanı sıra AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Vatandaşlarla Ramazan Ayı'nı kutlayan AK Parti Adana milletvekilleri ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, bu sene Yüreğir'de 14 ayrı noktada iftar yemeği verileceğini belirtti.
Çelikcan Yüreğir'de düzenlenen iftar programlarını geleneksel hale getirdiklerini belirterek, "Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı boyunca her gün ayrı bir mahallede vatandaşlarımızla birlikte iftar yapacağız. Bu sayede vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Onlarla sohbet edip bulundukları bölge ile istek ve taleplerini dinleyeceğiz. Sıkıntılı yerleri yerinde tespit edeceğiz. Bundan sonra yapacağımız işlerde vatandaşlarımızın ne istediğini ne eksikleri olduğunu kendilerinden dinleyeceğiz. En önemlisi ise vatandaşlarımızın Ramazan sevincine ortak olacağız. Tarihi Taşköprü'de düzenleyeceğimiz iftar programında ise şehri yönetenlerle vatandaşları aynı sofrada buluşturacağız" şeklinde konuştu.
YÜREĞİR RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR
Yüreğir'de haftanın 3 günü düzenlenecek olan Ramazan Şenlikleri bu sene de devam edilecek. Bu yıl ki Ramazan Şenlikleri kapsamında animasyon gösterileri, semazen, Hacivat-Karagöz, mehter takımı konseri, gölge oyunları, tiyatro gösterileri, Türk Sanat Müziği (Fasıl) konseri, ilahi grubu konserleri, Türk Halk Müziği konseri ve çeşitli gösteriler yapılacak.
Yüreğir Kültür Merkezi önünde yapılacak Ramazan şenlikleri 23 Haziran günü başlayacak.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet