Skip Navigation Links

Üvey Halası İle İlişkisi Olan Adamı Öldürdü

Adana'da tehdit edildiği gerekçesiyle polis merkezine başvurduktan sonra bıçaklanarak öldürülen şahsın cinayet zanlısı yakalandı.

Üvey Halası İle İlişkisi Olan Adamı Öldürdü

Yerel   A+a-

Adana'da tehdit edildiği gerekçesiyle polis merkezine başvurduktan sonra bıçaklanarak öldürülen şahsın cinayet zanlısı yakalandı. Zanlının, adamı üvey halası ile olan ilişkisini bitirmemesinden dolayı öldürdüğü ortaya çıktı.
Olay, dün akşam saatlerinde Seyhan ilçesi Özler Caddesi üzerinde bulunan bir lokantada meydana geldi. İddiaya göre, M.Y (26) üvey halası B.Ş. ile ilişkisi olduğunu öğrendiği E.K'yi (36) ayrılması için tehdit etti. Bir süre devam eden tehdidin ardından E.K, polis merkezine giderek M.Y'den şikayetçi oldu. Gözaltına alınan M.Y, polis merkezinden çıktıktan sonra E.K'yı aradı. M.Y, E.K'ya konuşmak istediğini söyleyerek lokantanın adresini verdi. Akşam saatlerinde lokantada buluşarak bir şeyler içen E.K ve M.Y arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından M.Y, E.K'yı koltuk altından ve kalbinden bıçakladı.
Özel bir hastaneye kaldırılan E.K, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. M.Y ise Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet