Skip Navigation Links

TÜMSİAD Adana'da İftar Çadırı Açtı

Tüm sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şubesi, İstasyon Meydanın'da ilk kez iftar çadırı kurdu.

TÜMSİAD Adana'da İftar Çadırı Açtı

Gündem   A+a-

Tüm sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şubesi, İstasyon Meydanın'da ilk kez iftar çadırı kurdu. İftar çadırı ilk günler misafir akınına uğrayınca TÜMSİAD yöneticileri yoğunluk sebebiyle masa ve sandalye takviyesi yaptı.
Ramazan ayı boyunca iftar vermeye devam edeceklerini söyleyen TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, bu konuda kendilerine destek veren başta Adana Büyük Şehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü olmak üzere Semerkand Vakfı Başkanı Ümit Özlü ve Beşir Derneği temsilcisi Ayhan Binboğa'ya teşekkür etti.
İnsanlara iftar yemeği vermekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kutluca, Ramazan ayının bereket ve hayır ayı olduğunu söyleyerek dayanışma ve yardımlaşmanın önemine vurgu yaptı. Kutluca, ilim yuvalarının, hastanelerin, fakirlerin, yoksul ve yetimlerin de unutulmaması gerektiğinin altını çizdi.
TÜMSİAD iftar çadırından bir ulusal televizyon da canlı yayın yaptı. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören çadıra gelenler iftarını huzur içinde açmanın mutluluğunu yaşadı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet