Skip Navigation Links

Gurur Tablosunda Yolbulan Baştuğ İmzası

Yolbulan Baştuğ Metalurji, ülke ekonomisine kattığı değerin ödülünü alıyor.

Gurur Tablosunda Yolbulan Baştuğ İmzası

Ekonomi   A+a-

İstanbul Sanayi Odası İSO 500 sıralamasında Türkiye’nin en büyük 47’inci firması olan Yolbulan Baştuğ Metalurji, yatırımlarının karşılığını, ülkemizin gurur tablosunda yer alarak yaşıyor.

Türkiye demir-çelik üretiminin lokomotif firmalarından Yolbulan Baştuğ Metalurji, yatırımlarını ve üretim kapasitesini artırarak büyüme devam ediyor. Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firma, İstanbul Sanayi Odası (İSO)’nun her yıl açıkladığı Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu listesinde 1.832.825.877 TL cirosuyla, 47’nci sırada yer alarak bölgenin ve sektörün gururu olmayı sürdürdü.


Yolbulan ve Baştuğ ailelerinin, 2008 yılında yollarına birlikte devam etmesi kararıyla kurulan Yolbulan Baştuğ Metalurji, yeni haddehane tesisi ve alt yapı yatırımlarıyla demir-çelik sektörünün geleceğine ışık tutuyor. Yıllık 2 milyon ton sıvı çelik üretim kapasitesiyle, Türkiye’nin en büyük 5’inci ark ocaklı demir-çelik üreticisi konumunda bulunan firma, sadece ülkemizin değil, dünyanın demir-çelik ihtiyacını karşılayan bir marka olma hedefiyle ilerliyor.


Durmaksızın sürdürdüğü tesis yatırımlarının yanında, yarattığı istihdam ve hizmet verdiği bölgenin gelişimi için de çalışmalar yapan firma, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle de sosyal hayata değer katan bir marka.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet