Skip Navigation Links

İflas Eden İş Adamı Babasının Mezarı Başında İntihar Etti

Gaziantep'te iflas eden bir işadamı babasının mezarı başında intihar etti.

İflas Eden İş Adamı Babasının Mezarı Başında İntihar Etti

Gündem   A+a-

GAZİANTEP (İHA) ? Gaziantep'te iflas eden bir işadamı babasının mezarı başında intihar etti.
Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde 2 tane fabrikası bulunan Cuma Salik (36) adlı işadamı, 2008 yılında hayatını kaybeden babası Süleyman Salik'in Asri Mezarlıkta bulunan mezarı başında intihar etti.
İşadamının intihar etmeden önce ailesi ve arkadaşlarına "Babamın yanına gidiyorum. Hakkınızı helal edin" yazılı bir mesaj attığı ifade edildi. Mesajı okuyan ailesi ve arkadaşları telefonla ulaşamayınca babasının mezarının bulunduğu Asri Mezarlıktaki 28. Caddeye gitti. Arkadaşları ve ailesi olay yerine ulaşmadan önce mezarlıkta gezen vatandaşlar, 07 CTF 07 plakalı siyah otomobilin içinde kanlar içinde biri olduğunu fark edip 112 sağlık görevlilerine haber verdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri otomobilin içinde başından silahla vurulmuş bir erkek olduğunu belirlerken, otomobilin kapısı açılmayınca polise haber verildi. Ceset, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Adıyaman'ın Besni ilçesi nüfusuna kayıtlı olan evli ve bir çocuk babası iş adamının, son 3 yıl içinde işlerinin kötü gittiği ve iflas noktasına geldiği öğrenildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet