Skip Navigation Links

Enkazlar Kaldırıldı, Sahipsiz El Arabaları İmha Edildi

Kilis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mahallelerdeki enkazlar kaldırılırken,sahipsiz el arabaları imha edildi.

Enkazlar Kaldırıldı, Sahipsiz El Arabaları İmha Edildi

Gündem   A+a-

Kilis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mahallelerdeki enkazlar kaldırılırken, sahipsiz el arabaları imha edildi.
Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu mahallesi ve Beşevler bölgesinde, Cumhuriyet meydanı, Askerlik Şubesi ve İslam Bey Parkı civarı, Çekmeceli Cami ve civarı enkaz toplama çalışmalarında bulundu.
Temizlik işleri ekipleri, cadde ve sokaklarda boş duran el arabalarını topladı. İşçilerin topladığı sahipsiz el arabaları Fen İşleri garajında imha edildi. Süpürge ile temizlik yapan işçiler Eski Bayram Yeri, Akcurun, Adnan Menderes civarını temizledi. Hazır ekipler gece ana caddeleri ve kaldırımlardaki çöp yığınlarını topluyor. Moloz ve enkaz kaldırma çalışmaları kent genelinde son sürat devam ediyor. Şehir genelinde gece ve gündüz ekipleri olmak üzere çöpler alınmaya devam ettiği bildirildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet