Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hüseyin Şanverdi’den Ramazan Ayı Mesajı

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hüseyin Şanverdi’den Ramazan Ayı Mesajı

Reyhanlı   A+a-

Başkanın  mesajı şöyle: Başı rahmet ortası merhamet sonu ise cehennemden azat olan Mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerim. Ramazan ayı başta hoşgörü olmak üzere rahmet ve bereket ayıdır. Toplumsal dayanışma, paylaşma, yardımlaşma ve sevgi bağlarının güçlendiği, hoşgörünün arttığı bir aydır. Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde büyük katkısı vardır. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve geleneklerimiz ramazan ayında yenilenir ve kuvvetlenir.
Bir feyiz, rahmet, mağfiret, bolluk ve bereket mevsimi olan bu mübarek günleri Reyhanlı’da da en iyi şekilde değerlendirmek maksadıyla belediye olarak ramazan ayı boyunca hizmet verecek 400 kişilik ramazan çadırı kuruldu.
Başkanımız, her türlü hazırlıklarımızı yaparak halkın ve çocuklarımızın top atışı nedeniyle korkuya kapılmaması için bu yılda iftar vaktinde top atışı yapılmayacağını, halkımızın huzur içinde bir Ramazan ayı geçirmesini dilediğini söyledi. 
Bu vesileyle sevgili hemşehrilerimin, milletimizin ve bütün Müslümanların mübarek ramazan ayını kutluyor, bu mübarek ayın memleketimiz başta olmak üzere tüm İslam âlemine huzur, barış, adalet ve özgürlük getirmesini, yüce Allah(c.c)’tan niyaz ederim.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş