Skip Navigation Links

Yumurta Bayramı Coşkuyla Kutlandı

İskenderun'un Akçalı beldesinde düzenlenen Yumurta Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Gündem   A+a-

 
İskenderun’un Akçalı beldesinde düzenlenen Yumurta Bayramı Coşkuyla Kutlandı
 
Akçalı beldesinde her yıl geleneksel olarak kutlanan Yumurta Bayramı çoşkuyla kutlandı.
 
Akçalı Belediyesi Toplantı Salonu’nda protokolün yumurta tokuşturması ile başlayan Yumurta Bayramı’na, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanvekili Ahmet Birsel Aktaş, Jandarma Yarbay Mesut Cihaner, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Aygen, Belde Belediye Başkanları, il genel meclis üyeleri, CHP İlçe Başkanı Jorj Basus katıldı.
 
Kutlama programında, Belediye Başkanvekili Ahmet Birsel Aktaş’a, İskenderun Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.
Yaptığı konuşmasında, Yumurta Bayramı’nın her yıl geleneksel olarak çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirten Akçalı Belediye Başkanı Ali Sabahoğlu, konuklarına yemek ikramında bulundu.
Protokol üyeleri davul ve zurna eşliğinde bayram alanına geçerek, tezgah açan esnaflarla ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti ve Yumurta Bayramı’nı kutladı.
 
Bayram havasında yaşanan yumurta bayramı şenliklerine her yıl olduğu gibi bu yılda Tufanlar damgasını vurdu.
2 bin kişiye ücretsiz olarak dağıtılan çekiliş kuponu ile 12 parça hediye dağıtarak vatandaşların gönlünde taht kurmasını bildi. İrfan KİRMİT yaptığı açıklamada firma olarak her yıl bu etkinliğe katıldıklarını ve katılımı arttırma adına motorsiklet bisiklet ve kask gibi hediyeler dağıttıklarını dile getirdi. İskenderun kaymakamı Ali İhsan SU firma yetkililerinden ayrıntılı bilgi aldı ve gösterdikleri çaba için kendilerine teşekkür etti.
 
 
 
 


Yumurta Bayramı ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet