Skip Navigation Links

Medical Park'ta Göz İçin 'Fark' Yok

Medical Park Tarsus Hastanesi'nde Göz Polikliniğinde özel bir uygulama başlatıldı.

Medical Park'ta Göz İçin 'Fark' Yok

Sağlık   A+a-

Medical Park Tarsus Hastanesi'nde Göz Polikliniğinde özel bir uygulama başlatıldı. Uygulamaya göre göz rahatsızlığı olanlar yaz boyunca göz muayenelerinden farksız faydalanabilecek.
Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Yüksel Demirci'nin yönetimindeki göz polikliniğinde farksız uygulama ile göz rahatsızlığı yaşayanların kapsamlı muayenesi gerçekleşmiş olacak.
Medical Park Tarsus Hastanesi Göz Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde göz estetiği (göz kapağı ve çevresi) ameliyatları da yapılmaya başlandı. Göz kapağında sarkma, torbalanma, göz kapağı düşüklüğü olanlara estetik ameliyatlar uygulanıyor. Yine estetik amaçlı olarak göz çevresinde kırışıklığı olan hastalara işlem yapılabiliyor.
Medical Park Göz Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde göz kapağının içe ve dışa dönmesi ameliyatları, katarakt cerrahisi, şaşılık tedavisi ve cerrahisi, göz yaşı yolları tıkanıklığı tedavisi ve cerrahisi, lazer eşliğinde diyabetik hastaların tedavisi uygulamaları başta olmak üzere göz sağlığına dair birçok özellikli işlem ve operasyonlar yapılıyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet