Skip Navigation Links

İskenderun'da 30 Yıldır Hizmet Girmeyen Mahalle

İskenderun Buluttepe mahallesi 391 sokağa 30 yıl önce vatandaş belediye iş birliğiyle dökülen beton yol artık son demlerini yaşıyor.

Gündem   A+a-

 
İskenderun’da 30 Yıldır Hizmet Girmeyen Mahalle
İskenderun Buluttepe mahallesi 391 sokağa 30 yıl önce vatandaş belediye iş birliğiyle dökülen beton yol artık son demlerini yaşıyor. Belediye ise bu mahallenin yollarına bir gram asfalt dökmedi dökmüyor.
Her geçen gün gelişmekte olan ve İskenderun yerel idarecilerinin HER ŞEY GÜZEL OLACAK sloganıyla modern kent olma yolunda ilerleyen İskenderun’da öyle bir mahalle varki yollarına 30 yıldan bu yana Belediye hizmeti değmiyor. 30 Yıl önce geçmiş dönem Belediye Başkanlarından Hasan İnsan zamanında mahalleli kendi aralarında topladıkları para ile yola gidecek olan çimento ve kum masraflarını belediyeye verdiler. Belediye’de işçilik hizmetini üstlenerek yaklaşık 400 metrelik yol beton döküldü. O günden sonra 391 sokağa yol hizmetleri anlamında el değmedi. Bir önceki dönem belediye başkanı Mete Aslan tarafından ihalesi yapılan alt yapı çalışmalarında 391 sokak yine nasiplenemedi. Öyleki 391 sokağın yarısına alt yapı hizmeti yapıldı ve sonrasında asfalt döşendi diğer yarısı ise yine üvey evlat muamelesi gördü. Beton döküldüğü yıllarda küçük bir çocuk olan mahallenin gençleri ise anne babalarından öğrendikleri hizmet hikayesini anlatıyorlar ve diyorlarki bu mahalleye 30 yıldır yol hizmeti gelmiyor. Mahalle sakinlerinden Ali Turhan ve Fehim Kuzu Belediye Başkanı ve yöneticilere seslenerek “yaptığınız hizmetlerle öğünmek istiyorsanız gelinde 30 yıldır hizmet edilmeyen mahallenin yolunu yapın. Mevcut yolları kaldırımları yap bozla hizmet olmaz. Burası İskenderun ve bu mahalle’nin yolu perişan. Evlerin atık sularını açıkta taşıyan kanallarda berbat bir halde ve kanal üzerine kendi imkanlarımızla beton dökerek araçlarımızın zarar görmemesini sağlıyoruz. Belediye artık bu mahalleden haberdar olsunlar” diyerek yetkililere tepkilerini dile getirdiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet