Skip Navigation Links

Minikeller Coştu,Büyükler Ayakta Alkışladı..

İskenderun Numune Mahallesi'nde faaliyette bulunan Minikeller Kreş ve Gündüz Bakımevi tarafından yılsonu etkinliği düzenlendi.

Minikeller Coştu,Büyükler Ayakta Alkışladı..

Eğitim   A+a-

Düzenlenen etkinliğe; Kurucu Enis Karabeyoğlu, Kreş Öğretmenleri, Gözetmenler ve çok sayıda veli katıldı.

Atatürk'ün manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan etkinlik, yaş gruplarına göre düzenlenen çeşitli gösteriler ile devam etti.

Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdiresi Sevgi Saraylıoğlu’nun günün anlam ve önemine yönelik konuşmasının ardından bir kreş öğrencisinin vatan, millet ve bayrak sevgisine ilişkin şiirine yer verildi.

Eğlenceli şarkılar eşliğinde çeşitli oyun ve dans gösterileri sergilendi. Daha sonra ise büyük yaş gruplarınca hazırlanan “Kül Kedisi Dramı ve Çanakkale Geçilmez” adlı oyun sergilendi.

Görkemli gösterilere imza atan minikler, velileri tarafından ayakta alkışlandı.

Etkinliğin sona ermesini müteakiben Kurucu Enis Karabeyoğlu ve velilerin eşliğinde minik öğrencilere madalya ve başarı belgesi takdim edildi.

Gurur, hüzün ve coşkuyu bir arada yaşayarak etkinlikten memnun ayrılan veliler “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kabiliyetlerinin şimdiden ortaya çıkarılmasına zemin hazırlayarak, onların eğlenceli vakit geçirmelerine katkıda bulunan ve fedakârlıklarıyla göz dolduran kreş idarecileri ile öğretmenlerine teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Velilerin gösterdiği ilgi ve alakaya şükranlarını sunan Kurucu Enis Karabeyoğlu ile Kreş Müdiresi Sevgi Saraylıoğlu “Çocuklarımızın vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, millî ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak amacıyla çaba gösterdiklerini ve bu tür etkinlikler ile çocukların sevgi, saygı, iş birliği, katılımcılık, sorumluluk, yardımlaşma ve paylaşma duygularını geliştirmeyi hedeflediklerini” belirtti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet