Skip Navigation Links

Kazakistan Eğitim Heyeti İskenderun Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Kazakistan'dan Türkiye'ye gelen aralarında üniversite doçentleri,yazarlar ve tv programcılarının bulunduğu eğitim heyeti İskenderun Belediyesini ziyar

Kazakistan Eğitim Heyeti İskenderun Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

Kazakistan'dan Türkiye'ye gelen aralarında üniversite doçentleri, yazarlar ve tv programcılarının bulunduğu eğitim heyeti İskenderun Belediyesini ziyaret etti.
Kazak heyeti karşılayan İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük,şehrin tarihçesi hakkında heyete bilgiler verdi. "Türkiye Cumhuriyetlerinin birlik içerisinde olmasını istiyoruz" diyen Başkan Yardımcısı Gözüküçük şöyle konuştu: "Devletimizin bu konuda ileri aşamada gayret ve çalışmaları var. Arzumuz o dur ki o günler uzak değil. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşamın her alanında işbirliğinde olmak isteriz. İnşallah bir gün bizlerde oralara ziyarete geliriz. Bu bizi mutlu eder. Bu vesile ile şehrimize sevginiz ve hayranlığınızdan dolayı Belediyemizi ziyaret etmenizden memnuniyet duyuyoruz. Hepinize çok teşekkür ederim."
Heyet adına bir konuşma yapan sözcü ise "Payas ve Antakya olmak üzere bir dizi ziyaretlerimiz oldu.Heyetimiz içerisinde Kazakistan Üniversitesinde öğretim görevlisi, doçent gibi eğitmenlerinin yanı sıra yazar ve tv programcıları da yer alıyor. Burada üniversiteler arasında köprü oluşturmak istiyoruz. Kardeş üniversite anlayışı ile işbirliği içerisinde olacağız. İskenderun olağanüstü güzelliklere sahip bir şehir. Heyetimizi çok sıcak karşıladınız. Çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.
Hoş sohbet ortamında devam eden ziyaret sonrasında İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, Kazakistan eğitim heyetine günün anısına İskenderun hatıra tabağı hediye etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet