Skip Navigation Links

İlk Doğum Günü Kutlaması 91 Yaşında

Adana'da 91 yaşındaki Gülcihan Aktunç, hayatında ilk doğum gününü, oğlu ve yakınlarının düzenlediği görkemli bir törenle kutladı.

İlk Doğum Günü Kutlaması 91 YaşındaFoto
Galeri

Yerel   A+a-

Gülcihan Aktunç için Sheraton Adana Hotel'de iş adamı oğlu Erdal Aktunç tarafından düzenlenen doğum günü kutlamasında keyifli dakikalar yaşandı. Doğum gününde Gülcihan Aktunç ve merhum eşi Ebubekir Aktunç'un insan boyundaki maketleri büyük ilgi gördü. Aktunç ailesinin akrabaları, maketlerle fotoğraf çektirmek için sıraya girdiler.
Mehter marşı eşliğinde oğluyla birlikte salona giren Gülcihan Aktunç'un, ilk doğum gününü kutlamanın mutluluğu yüzüne yansıdı.
CUMHURİYET'İN İLK BEBEKLERİNDEN
Annesine böyle bir doğum günü düzenlediği için çok mutlu olduğunu söyleyen iş adamı Erdal Aktunç, "Annemin bir doğum gününü kutlamak istedik. Yakınlarımıza sorduk bu konuda bir mahsur görmeyince böyle bir organizasyona giriştik. Annem de 1924 yılında doğmuş Cumhuriyet ilan edildikten bir yıl sonra. Anneme dedim ki; 'anne babamı da getireyim. Babam da elli sene önce ölmüş. Ben de annemin ve babamın resmini aldım geldim. Bizi çok zor koşullarda büyüten anneme her şey için teşekkür ediyorum, nice seneler diliyorum" dedi.
DOĞUM GÜNÜ PASTASI KESİLDİ
91 yaşında ilk doğum gününü kutlamanın mutluluğunu yaşayan Gülcihan Aktunç ilk defa doğum gününü kutlamanın mutluluğunu çoğu zaman yakındaki akrabalarını öperek paylaştı. Doğum günü pastasını üfleyen Aktunç, buraya kendisini görmeye gelenlere ve bunca emeği hazırlayan herkese teşekkür etti.
Cumhuriyet'le neredeyse yaşıt olan Gülcihan Aktunç'un ilk doğum gününü kutlamanın heyecanına ortak olmak isteyen akrabaları dünyanın farklı ülkelerinden gelerek geceye katıldı. Geceye Türkmenistan, Almanya ve İtalya gibi çeşitli ülkelerden gelenler oldu. Davul zurna eşliğinde kutlanan doğum günü hediyelerin verilmesiyle son buldu.

İlk Doğum Günü Kutlaması 91 Yaşında foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet