Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Alexanderatta 10 Gün İçerisinde Hizmete Giriyor

CHP İskenderun Belediye Meclis Üyesi ve İskenderun'un tanınmış müteahhitlerinden İbrahim Akçalı

Gündem   A+a-

CHP İskenderun Belediye Meclis Üyesi ve İskenderun’un tanınmış müteahhitlerinden İbrahim Akçalı, Memo Restaurant bitişiğinde çalışmaları süren İskenderun Alexanderatta Oteli’nin 10 güne kadar hizmete gireceğini belirtti.
CHP İskenderun Belediye Meclis Üyesi ve Müteahhit İbrahim Akçalı özellikle komşu ülkelerle olan vizenin kaldırılmasıyla, kentimizde bulunan üniversiteye gelecek öğrenci sayısının artmasıyla ve özellikle işadamlarının dışarıdan gelen misafirlerini konaklatacak bir otelin olmaması ve Antakya ve Adana gibi yerlere gitmek zorunda kaldıklarını ve bunun her geçen günde arttığını belirterek İskenderun’da bunu karşılayacak 3 yıldızlı, yaklaşık 120-130 yataklı bir otelin yaklaşık 10 gün içerisinde hizmete başlayacağını belirterek açılacak otelde yaklaşık 30, 35 personelin istihdam sağlayacağını söyledi.
Akçalı açıklamasında: “ İskenderun’un turizm ve sanayi şehri olmasından dolayı İskenderun’un böyle bir hizmete ihtiyacı olduğunu düşündük. Özellikle komşu ülkelerle olan vizenin kaldırılmasıyla, kentimizde bulunan üniversiteye gelecek öğrenci sayısının artmasıyla ve özellikle işadamlarının dışarıdan gelen misafirlerini konaklatacak bir otelin olmaması ve Antakya ve Adana gibi yerlere gitmek zorunda kalıyorlar, biz bu sorunu bir nevi azaltmak için böyle bir işe koyulduk. Otelimizle ilgili herhangi bir sorunumuz yok artık son aşamalardayız.
Otelimiz 3 yıldızlı olup yaklaşık 120-130 yataklı ve 30,35 kişiye istihdam sağlayacak. Otelimize Helen eleman almaktayız. Umuyorum ki otelimiz açıldıktan sonra bölgemize faydalı olacaktır” şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar