Skip Navigation Links

Başarılı Başkan'a Plaket

Yerel Yönetimleri İzleme Derneği tarafından, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Şahin'e plaket takdim edildi.

Gündem   A+a-

Yerel Yönetimleri İzleme Derneği tarafından, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Şahin’e plaket takdim edildi.
Yerel Yönetimleri İzleme Derneğinin “Bölgemize hizmet getiren siyasetçi ve Devlet adamları ile, ekonomiye katkı sağlayıp istihdam yaratan sanayicilerimizi” motive etmek amacıyla gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında, İTSO Başkanı Halil Şahin’e plaket verildi.
İTSO Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu plaket takdim töreninde kısa bir konuşma yapan Başkan Halil Şahin, “İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası kentimizin kalkınması yönündeki her girişimde sorumluluk bilinciyle hareket etmiştir. İskenderun’un çıkarlarını düşünen tüm kurum ve kuruluşlarla uyumlu çalışmalar içerisindeyiz. Plaketi İTSO üyeleri adına alıyor, teşekkür ediyorum” dedi.
Dernek Başkanı Veysel Cıncık ve Halkla İlişkilerden sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Seher tarafından plaket takdimi yapıldı. Dernek Başkanı Cıncık, Derneğin faaliyet alanları ve kuruluş amacı hakkında İTSO üyelerine kısa bilgiler verdi. Cıncık; “Bizim olmazsa olmazımız tarafsızlıktır. Siyaset üstü düşünce çerçevesinde, bize ulaşan şikayet, öneri ve temennileri, ilgili kuruma sadece ve sadece tavsiye niteliğinde iletmeye çalışıyoruz. Türkiye genelinde herhangi bir yerleşim bölgesinde yapacağımız çalışmalarda önceliğimiz, yöre halkının menfaatlerinin korunması olacaktır” şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet