Skip Navigation Links

Resimlerle Atatürk..

Gözcüler Hizmet Binası çok özel bir sergiye ev sahipliği yapıyor

Resimlerle Atatürk..

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Gözcüler Şubesi’nin 1. Gençlik Şöleni kapsamında Gözcüler Hizmet Binası’nda açtığı Resimlerle Atatürk Sergisi’ni gezdi. Sergiyi sevgi, minnet ve şükran dolu bakışlarla izleyen Başkan Culha, 20 Haziran’a kadar gezilebilecek olan sergiye herkesi davet etti.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün özenle seçilen, bugüne dek geniş kitlelerle ulaşan resimlerin yanı sıra pek bilinmeyen 50 adet fotoğrafının yeraldığı serginin ziyaretçilerini duygu dolu bir yolculuğa çıkardığını ifade eden Culha, sergide Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına kadar geçen süreçte verdiği mücadelenin yanı sıra, yaşamı, devrimleri ve hayata gözlerini kapatmasına kadar geçen sürecin fotoğraflarla anlatıldığını söyledi.

Adında Atatürk isminin geçmesinin sergiyi daha da anlamlı kıldığını söyleyen Başkan Nazım Culha, “Bu sergiyi gezerken geçmişten bugüne kadar Atatürk’ün ülkemiz için yaptıklarını ve ortaya koyduğu mücadele azmini zaman tünelinden geçirerek tarihi bir gezintiye çıkmış oluyorsunuz.  Sergide toplam 50 eser bulunuyor ama, bu eserlerin her birinin ayrı önemi var. Çünkü hepsinde Atatürk var. Bu vesileyle bu sergiyi gerçekleştiren ADD Gözcüler Şube Başkanı M. Sinan Tutar’a teşekkür ediyorum” dedi.

ADD Gözcüler Şube Başkanı M. Sinan Tutar ise Atatürkçü düşünceyi yaşatabilmek ve Atatürk’ü insanlara iyi anlatabilmek amacıyla açtıkları sergiye herkesi davet etti. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha daha sonra anı defterini imzalayarak, duygularını yazdı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet