Skip Navigation Links

Hatay'da 358 Bin Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

Hatay'da,2014-2015 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte bin 187 okulda öğrenim gören yaklaşık 358 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Hatay'da 358 Bin Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

Eğitim   A+a-

Hatay'da, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte bin 187 okulda öğrenim gören yaklaşık 358 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.
Karnelerini öğretmenlerinden alan öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi. Öğrencilerin karnelerini almasıyla il genelinde hizmet veren yaklaşık 18 bin öğretmen de eğitim-öğretim sezonunu noktaladı.
Bu yıl Hatay'da karnelerin törenle dağıtıldığı okul Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan düzenlenen mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada öğrencilere yaz tatilini iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu. Öğrencilerin yorucu bir eğitim sezonunu geride bıraktığını belirten Karahan, yaz tatilinden en iyi şekilde faydalanacak öğrencilerin yeni yıla da hazır bir şekilde gireceğini hatırlattı.
Mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar dileyen Karahan, öğrencilerin her zaman zeki, çevik ve ahlaklı olmasını isterken, okulda öğrendikleri her şeyi geleceklerini kurmak adına uygulamalarını tavsiye etti.
Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ve diğer yetkililer öğrencilere karnelerini dağıttı, başarılı öğrencilere hediyeleri takdim edildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet