Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Genç Elektrik Mühendisleri İskenderun'da Buluştu..

Yeni bilgiye ve eğitime azami önem veren Elektrik Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği, bu kez bir ilk'i gerçekleştirerek, Türkiye genelinden ge

Gündem   A+a-

 
Genç Elektrik Mühendisleri İskenderun’da Buluştu..
 
Yeni bilgiye ve eğitime azami önem veren Elektrik Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği, bu kez bir ilk’i gerçekleştirerek, Türkiye genelinden genç elektrik mühendislerini İskenderun’da topladı.
Daha çok Ankara’da yapılan Türkiye geneli toplantı, İskenderun EMO’nun başarılı çalışmaları ve girişimleri sonucu İskenderun’da yapıldı.
Adana, Mersin, Antalya, Denizli, Ankara, Diyarbakır, Eskişehir, İstanbul, Gaziantep, İzmir, Bursa, Samsun ve Kocaeli’nden İskenderun’a gelen yüzlerce genç elektrik mühendisi, EMO Genel Başkanı Cengiz Göltaş’ın da katıldığı İTSO’da gerçekleşen eğitim seminerinde hazır bulundu.
8. Gün Haber’e açıklamalarda bulunan Elektrik Mühendisleri Odası Genel Başkanı Cengiz Göltaş, “Elektrik Mühendisleri Odası’nın uzun yıllardır en önem verdiği birimlerinden biri de Mühendislik Fakültelerinde okuyan elektrik, elektronik, bilgisayar mühendisi genç meslektaş adaylarımızı örgütlüyoruz. Biz mühendislik alanında ileride karşılaşacakları arkadaşlarımızın sorunlarını bugünden onlarla birlikte paylaşmaktır. Üniversitelerde karşı karşıya kaldıkları sorunları, özlük haklarıyla ilgili meseleleri paylaşmak, sorunlarını paylaşmak üzere oda çalışmaları içerisinde bunları yürütüyoruz.
Genç EMO faaliyetlerine çok önem veriyoruz. EMO(Elektrik Mühendisleri Odası) faaliyetlerinin amacı EMO’nun üniversitelerle olan bağını güçlendirmektir.
Onlara odamızı tanıtmak, odamızın meslek alanı içerisindeki yaptığı çalışmaları genç arkadaşlarımızla paylaşmak, onların desteğini almak, onların üniversitelerde edindikleri bilgi ve tecrübelerini geliştirmek, yani karşılıklı meslek ve meslektaş ilişkisini öğrenci arkadaşlarımızın okul başladığı andan itibaren oda bütünlüğü içerisinde kavramalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Mesleğimizin giderek sorunları büyüyor, mesleğin alt kısım alanlarıyla birlikte giderek teknolojinin de gelişmesiyle beraber bilgi ihtiyacı artıyor “ dedi.
Elektrik Mühendisi Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Nazım Culha da yaptığı açıklamada, “Mustafa Kemal Üniversitesi EMO genç öğrencilerinin düzenlemiş olduğu bu ev sahipliğine Sayın Genel Başkanımızın katılımı ve Şube başkanımızın katılımı ayrı bir heyecan yaratmış durumdadır. Türkiye’nin dört bir yanından gelen, müstakbel meslektaşlarım, bu toplantıyı bizim temsilciliğimizin sınırları içerisinde yapmaları bizi ayrıca mutlu etmektedir. Biz Elektrik Mühendisleri Odası olarak, tüm birimlerimizle herkesin malumu olduğu üzere EMO Genç örgütlenmemize çok ciddi önem vermekteyiz. “ dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş