Skip Navigation Links

Sonay Aykut’tan Sert Açıklama !!!

CHP Hatay Milletvekili Adayı Ziraat Mühendisi Sonay Aykut, CHP İskenderun İlçe Örgütü’ne yaptığı teşekkür ziyaretinde hem duygulu hem de sert konuştu.

Sonay Aykut’tan Sert Açıklama !!!Web
TV

Politika   A+a-

Kişisel tatmin ve kişilere endeksli politikaların Hatay’a ve Türkiye’ye verdiği zarara dikkat çekerek Bağımsız Aday Refik Eryılmaz’a yüklenen Sonay Aykut, Özellikle Hatay'da kişiye endeksli politikaların bölgemize verdiği zararı gördük. Kişisel tatminlerin ülkemizin içinde milletimiz içinde bir menfaat getirmeyeceğini gördük. Umarım kişi bazında da değil destekleyenler bazında da bir farkındalık yaratmıştır.” Dedi.

Siyaset arenasında CHP’deki çalışmalarını hiç ara vermeden sürdüreceğini belirten CHP Hatay Milletvekili Adayı Ziraat Mühendisi Sonay Aykut şöyle konuştu: “Ben hep demiştim ki, 8 Haziran sabahı umarım ellerini vicdanlarına koyduklarında ah keşke demeyecekleri bir sonuç çıksın diye, malesef ki bunu yaşadık. Biz dik duruşumuzla mücadelemize ülkemiz için, milletimiz için, bayrağımız için mücadelemize hep devam edeceğiz. Kimseye endeksli siyaset yapmayacağız. Cumhuriyet Halk Partisinin neferi olmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Ne kimse bizim adamımız nede biz kimsenin adamı olalım, biz ülkemizin, milletimizin adamı olalım.

Kişisel tatmin bugün baktığımızda ne oldu? Sonuç nereye gitti. Ben bir milletvekiline malolur mu göstermekle kime ne faydası oldu? Bunu tekrar bir gözden geçirip irdelemek lazım. Bunu da bağıra bağıra anlatmak lazım ki bundan sonra ne benim için, ne Riyat bey için ne Ahmet ne Mehmet için kimse politika yapmasın. Cumhuriyet Halk partisi için, ülkesi için yapsın ki biz bu hayal kırıklığını bu kırgınlıkları yaşamayalım. Kendimizi başarısız kesinlikle hissetmiyorum emeğimize sağlık bize de destek verdiniz sizinde yüreğinize sağlık. Sonay Aykut hep aranızda olmaya devam edecek. İstiyorum ki kim gelirse gelsin arkadaşlarımızı bağrımıza basıp arkasından hepimiz gitmek zorundayız. Artık bu kişiselleştirmeleri bir tarafa bırakıp, Yüreğinle, gönlüyle herkesin birlikte devam etmesini istiyorum. Biz İskenderun'da bu yürek gücünü biraraya koyduk bununda başarısını birarada yaşadık. Ben hep, yürekler gönüller bir olacak, başarıda hepimizin olacak demiştim. İskenderun'da başarı hepimizin oldu. Dibine kadar başarısızlığı onlar yaşadı ve bu zihniyetlerle giderseniz de sonuna kadarda aynı şekilde başarısız olacaksınız. Çünkü bu yürekleri bir sonraki süreçte devirmeye gücünüz yetmeyecek buna izin vermeyeceğiz. Hatay'da olması gereken başarıyı hep beraber ortaya çıkartacağız. Bugün sanki bir başarı varmış gibi bir zafer kutlaması yaptılar. Onların utançlarını da biz bir sonraki döneme yüzlerine vuracağız. Başarının, gücün ve yüreğin bizde olduğunu bir kez daha göstereceğiz. “

Sonay Aykut’tan Sert Açıklama !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet