Skip Navigation Links

Mezuniyet Kutlamasından Dönerken Göle Uçtular

Adana'da üniversite mezuniyet kutlamasından dönen biri kız iki genç, otomobil ile Seyhan Baraj Gölü'ne uçtu.

Mezuniyet Kutlamasından Dönerken Göle Uçtular

Gündem   A+a-

Adana'da üniversite mezuniyet kutlamasından dönen biri kız iki genç, otomobil ile Seyhan Baraj Gölü'ne uçtu. Sürücü, otomobilden kendi imkanları ile çıkarken, yanında bulunan genç kız Cankur ekiplerinin 15 dakikalık çalışması sonucu araçtan çıkartılabildi.
Kaza, saat 02.00 sıralarında Çukurova ilçesi Karslılar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Çukurova Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü okuyan Volkan Akça'nın (23) kullandığı 16 BU 160 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak Seyhan Baraj Gölü'ne uçtu. Sürücü Akça, ters dönerek suya batan otomobilden kendi imkanlarıyla çıktı. Ancak otomobildeki arkadaşı Rüveyda Esma Kıllı (23) suya batan araçta mahsur kaldı.
İhbar üzerine olay yerine gelen Cankur ekipleri, vatandaşların da yardımı ile bir ucunu otomobile diğer ucunu ise itfaiye aracına bağladığı halat ile aracı kısmen su yüzeyine çıkardı. Yaklaşık 15 dakika süren çalışmanın ardından genç kız otomobilden çıkarıldı. Hazır bekleyen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan genç kız, daha sonra Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Akça ise çalışmaları gözyaşları ile izledi. Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü'nden yeni mezun olan Rüveyda Esma Kıllı'nın hayati tehlikesinin de devam ettiği öğrenildi.
0.29 promil alkollü olduğu belirtilen otomobil sürücüsü Volkan Akça'nın polise verdiği ifadesinde, mezuniyet kutlamasından döndükleri sırada kazanın gerçekleştiğini söylediği öğrenildi. Akça gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet