Skip Navigation Links

Riyat Kırmızıoğlu’ndan Ağlatan Şiir..

CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr.Riyat Kırmızıoğlu,Gürsel Mahallesi’nde düzenlenen mahalle mitinglerinin sonuncusunda oldukça duyguluydu.

Riyat Kırmızıoğlu’ndan Ağlatan Şiir.. Web
TV

Politika   A+a-

Doktor Riyat Kırmızıoğlu, babası İzzettin Kırmızıoğlu’na teşekkürlerin en özelini iletti, lise öğrenimi için İstanbul’da bulunan kızı Çağla Kırmızıoğlu ve aynı zamanda rahmetli annesine armağan ettiği şiiri okurken, oğlu Onat Kırmızıoğlu da ilk kez bir mitingde babasının yanında  platformda duruyordu.

Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nun kızı Çağla için okuduğu şiiri miting alanındaki herkesi gözyaşlarına boğdu.

Bütün insanları dostun bil kızım,

Sevincin ürünüdür insan, nefretin değil kızım..

Zulmün önünde dimdik tut onurunu,

Sevginin önünde eğil kızım..

Dizeleriyle kızı Çağla’ya seslenen ve yüzlerce kişiyi ağlatan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, ilk kez coşkulu geçen mitinglerin tam tersi bir şekilde duygulu bir teşekkürle Cumartesi günü saat 16.30 da yapılacak iktidar yürüyüşünde buluşmak üzere halkın huzurundan ayrıldı.

Duygularını ifade ederken ve şiirini okurken kendisi de gözyaşlarına hakim olamayan ve herkesi ağlatan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, bugüne kadar ettiği en önemli teşekkürü de kendisini yetiştiren babası İzzettin Kırmızıoğlu’na gönderdi.

Tüm mitinglerde kalabalık halkın arasında sessiz ama mutlu bir şekilde oğlu Milletvekili Adayı Riyat Kırmızıoğlu’nu izleyen İzzettin Kırmızıoğlu, Gürsel Mitinginde kendisine gelen teşekkürle gurur ve mutlulukların en büyüğünü yaşadı.

 

Riyat Kırmızıoğlu’ndan Ağlatan Şiir..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet