Skip Navigation Links

Ve Avukat Naim Gökpınar da Sonunda Evlendi..

Hatay Barosu’nun başarılı hukukçularından Avukat Naim Gökpınar, başarılı meslek kariyerini mutlu bir evlilikle taçlandırdı.

Ve Avukat Naim Gökpınar da Sonunda Evlendi..Web
TV

Magazin   A+a-

Son 7 yıldır Hatay’da Gelir Vergisi rekortmenleri arasında yer alarak bölgenin gururu olan Avukat Naim Gökpınar’ın yoğun iş temposu arasında evlenmeye karar vermesi  ise aile başta olmak üzere tüm sevenlerine ayrı bir mutluluk yaşattı.

Arsuz’un tanınmış ailelerinden Gökpınarlar’ın büyüklerinden Cabir-Zerka Gökpınar’ın oğlu Avukat Naim Gökpınar, yine Arsuz’un tanınmış isimlerinden bir çok okulda müdürlük yapmış emekli eğitimci Naim Yıllmaz’ın güzel kızı Fulya Yılmaz ile hayatını birleştirdi.

Arsuz Besime Mare’de yıldızların ve seçkin sekalabalık davetli topluluğunun şahitliğinde gerçekleştirilen düğün töreni uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek nitelikteydi.

Mutlu çiftin aileleri Hülya-Naim Yılmaz çifti ile Zerka-Cabir Gökpınar, misafirlerini kapıda karşılarken oldukça mutlu ve gururluydular.

Siyaset, İşdünyası ve hukuk camiasını bir araya getiren düğün töreninde yeni açılan Besime Mare Düğün Salonu da ilk düğününü Avukat Naim Gökpınar ve Fulya Yılmaz (Gökpınar) çiftiyle yapmış oldu.

Güzel bir Arsuz akşamında bol yıldızlı bir gecede hayatlarını birleştiren Naim-Fulya Gökpınar çiftinin aşklarına yıldızlar da şahitlik etmiş oldu.

Düğün alanına muhteşem bir giriş yapan Naim – Fulya çifti, ilk danslarıyla da herkesi büyülediler.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın kıydığı nikahla ömür boyu mutluluğa “Evet!” diyen Naim Gökpınar- Fulya Yılmaz çiftinin nikah şahitliklerini ise Özden Güş ile Avukat Levent Uşkay yaptılar.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha,  Naim-Fulya Gökpınar çiftinden aldığı güçlü “Evet” yanıtlarıyla mutlu çifti ömür boyu eş ilan etti.

Başkan Nazım Culha’nın evlenme cüzdanını güzel gelin Fulya (Yılmaz)  Gökpınar’a vermesinin ardından bol yıldızlı gece bir anda havai fişek gösterisiyle aydınlandı.

Yıldızların ve seçkin davetli topluluğunun şahitliğinde ömür boyu birlikteliğe yelken açan Fulya-Naim Gökpınar çiftini sahneden indirmek uzun süre mümkün olmadı.

Vur patlasın çal oynasın devam eden düğün töreni uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek nitelikteydi.

Biz de 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber web Tv ailesi olarak Fulya-Naim Gökpınar çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Ve Avukat Naim Gökpınar da Sonunda Evlendi.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet