Skip Navigation Links

Kaçan Sürücüyü Dikiz Aynası Ele Verdi

Adana'da motosiklete çarparak 1 kişinin ölümüne 1 kişinin de yaralanmasına sebep olduktan sonra kaçan sürücü kırılan dikiz aynasından tespit edilerek

Kaçan Sürücüyü Dikiz Aynası Ele Verdi

Yerel   A+a-

 yakalandı.
Adana'da motosiklete çarparak 1 kişinin ölümüne 1 kişinin de yaralanmasına sebep olduktan sonra kaçan sürücü kırılan dikiz aynasından tespit edilerek yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, olay, Çukurova ilçesine bağlı 100. Yıl Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Bulvarı'nda 2 Haziran 2015 günü meydana geldi. Turgay Yertuna (25) motosikletiyle kız kardeşi Canan Yertuna (28) ile birlikte Dr. Sadık Ahmet Bulvarı üzerinde seyir ederken bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken yaralılar çağrılan ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Turgay Yertuna olaydan 1 saat sonra hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme başlatan polis olay yerinde otomobilin kırılan dikiz aynasından örnekler aldı. Dikiz aynası parçasından yapılan çalışmada 31298 F 10 seri numarası olduğu görüldü. Polis bu numaradan ve dikiz aynasından otomobilin önce markasını belirledi. Markanın belirlenmesinin ardından firmaya yazı gönderilerek aracın plakasının 01 AYV 76 olduğunu bildirdi. Polis, otomobilin sahibinin M.D olduğunu, Güzelyalı Mahallesi'nde oturduğunu belirledi.
Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı araştırma ekipleri hemen adrese giderek şahsı gözaltına aldı. Önce suçlamaya kabul etmeyen M.D daha sonra kaza yaptığını kabul edip otomobili de terk ettiği yeri gösterdi. Polis şahsın gösterdiği yerde bulduğu otomobili emniyete getirerek inceleme başlattı. Yapılan incelemede otomobilin sağ dikiz aynasının kırık olduğu görüldü. M.D'nin, kaza yaptıktan sonra korkup kaçtığını motosikletin birden önüne çıktığı için çarptığını çok üzgün olduğunu söylediği öğrenildi.
M.D, "taksirle adam öldürmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet