Skip Navigation Links

Herkes bir gün emekli olacağını unutmamalıdır

TÜED İskenderun Şubesi, Dörtyol Temsilcisi Haydar Dönmez’e şükran plaketi sundu

Herkes bir gün emekli olacağını unutmamalıdır

Ekonomi   A+a-

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şubesi yönetim kurulu, derneğe yararlı çalışmalar yapan bazı isimlere şükran plaketi sundu. Şükran plaketi dernek ofisinde TÜED Dörtyol ve havalisi temsilcisi Haydar Dönmez’e verildi. Sunumda kısa bir konuşma yapan TÜED İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan “Dörtyol temsilcimiz Sayın Haydar Dönmez, her daim derneğimiz ve emekliler için büyük gayret göstermiştir. İskenderun TÜED Şubesi olarak Haydar beye bizlere, yaşlılara ve emeklilere olan katkı ve yatımları için şükran plaketi vermeyi uygun bulduk. Kendisini kutluyor, hizmet ve gayretlerine bir kere daha teşekkür ederek, plaketini takdim ediyorum” diye konuştu.

TÜED İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan ayrıca “TÜED Genel Merkezi önderliğinde TOKİ’den temaslarımız sürüyor. İskenderun’da da emeklilerimiz için uygun fiyatlı, taksitli evler için çalışmalarımız sürüyor. 7 Haziran seçimleri sonrası konuyla ilgili çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız” dedi.

Herkes bir gün emekli olacağını unutmamalıdır

Şükran Plaketi alan TÜED Dörtyol Temsilcisi Haydar Dönmez ise “Aldığım ve şükran plaketi beni onurlandırdı. Emeklilere, yaşlılara hizmet ve onların sorunlarına çare aramak ayrı bir güzellik. Bundan sonra da gerek Dörtyol gerekse de Dörtyol civarındaki tüm emeklilerin hizmetinde olacağım. Onların sorunlarına bir nebze de olsa çare bulursam kendimi mutlu hissedeceğim. Emekliler ve yaşlılar, toplumun değerleri olarak saygın bir yerde durmalıdır. Onların emekleri asla inkâr edilemez. Herkes bir gün emekli olacağını unutmamalıdır. Bana sunulan plakete ben de teşekkür ediyor, hepinize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum” şeklinde konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet