Skip Navigation Links

Sloganımın Hakkını Verdim Canla Başla Çalışıyorum..

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayları Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Avukat Mevlüt Dudu ve Ziraat Mühendisi Sonay Aykut,

Sloganımın Hakkını Verdim Canla Başla Çalışıyorum.. Web
TV

Politika   A+a-

İskenderun’da Yenişehir, Cumhuriyet ve Süleymaniye Mahalleleri’nin kesiştiği 19 Mayıs Parkı’nda halkla buluştular.

Mitingde halka seslenen Sonay Aykut, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine gönderme yaparak, İlçemize gelen Osmaniyeli, Gaziantepli, Adanalı kardeşlerimiz sizlerde hoş geldiniz.” Dedi.

CHP’nin seçim bildirgesinin herkesin dilinde olduğunu belirten CHP Hatay Milletvekili Adayı Sonay Aykut, CHP iktidarına çok az kaldığını söyledi ve CHP’den istifa ederek Bağımsız Aday olan Refik Eryılmaz’a da seslenerek şöyle konuştu:  “Seçim bildirgemizden bir tanesini bile saymayacağım artık, maşallah bugün Başbakanımızı dinledim dilinden bir tanesini bile düşürmedi ama saymakla bitiremedi. Belen'de esnafı gezerken polis arkadaşlara da "hadi artık sizlerde iyisiniz", 7 Haziran'dan sonra sizler de artık devletin polisi olacaksınız dedim. Ankara'ya bir mesaj yolladım "ülkem için, milletim için, bayrağım için, Cumhuriyetim için 7 Haziran'da saltanata son dedim" bunları söylerken de bu yüreklerin, bu gönüllerin yanımızda olduğunu bildiğim için söyledim. 7 Haziran günü bu işi bitiriyoruz hep beraber. Cumhurbaşkanı tek  adam olmak istiyor bizde diyoruz ki, 400 milletvekilini Cumhuriyet Halk Partisi çıkartacak kendisini de tek başına bırakacaktır. Bana az önce çok spor giyinmişsin dediler enerji tavan yaptı iktidara az kaldı dedim. Ben yola çıkarken hepimiz için canla başla demiştim. Sloganımın hakkını verdiğimi düşünüyorum, o ağabeyime de diyorum ki, 7. sıra adayı olup bu ülke için bu şekilde çalışıyorsa, sende bizim yanımızda olmak zorundasın diyorum.”

Sloganımın Hakkını Verdim Canla Başla Çalışıyorum..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet