Skip Navigation Links

Dudu:'Uçurumdan Önceki Son Çıkış'

CHP Hatay milletvekili Mevlüt Dudu, “İskenderun, bu gün tarihi bir gün yaşıyor. Çünkü tarihinde ilk kez bir diktatör ağırlıyor” dedi.

Dudu:'Uçurumdan Önceki Son Çıkış'

Politika   A+a-

CHP İskenderun İlçe Örgütü tarafından Yenişehir mahalle toplantısında vatandaşlara seslenen Mevlüt Dudu’nun hedefinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vardı. Ortadoğu’da akan kanın sorumlusu, Müslüman’ın Müslüman’ı katletmesinin sorumlusu, Suriye’ye silah ve mühimmat taşıyan TIR’ların sorumlusu, bu diktatördür” diyen Mevlüt Dudu, konuşmasını sürekli alkışlarla kesen coşkulu bir kalabalığa seslendi.

 

Hatay’ı “barış, özgürlük ve kardeşlik şehri” olarak tanımlayan Dudu, “maalesef Türkiye ve Dünyaya örnek olan bu şehrin huzur ve barışını bozmaya çalışıyor diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi.

 

Mevlüt Dudu konuşması sırasında şunları söyledi. “Sayın Genel Başkanımızın İskenderun mitingi öyle bir ses getirdi ki, korkup titrediler. Günlerdir hazırlık yaptılar. Komşu il ve ilçelerden insan topladılar. Öyle toplama kalabalıklarla bir şey yapamazlar. Unutmasınlar halkın önünde hiç kimse duramaz. O diktatör de duramaz”. 7 Haziran seçiminin önemine dikkat çeken Mevlüt Dudu  seçimi, “uçurumdan önceki son çıkış” olarak tanımladı. CHP’nin tüm kadrolarıyla iktidara hazır olduğunu belirten Mevlü Dudu, “toplumun tüm kesimlerine yaşanacak bir Türkiye önerileri sunduk. Ortadoğu’yu ateş kazanına, ölüm çemberine çevirenlere dur demek için Suriye’ye silah ve mühimmat gönderenlere dur demek için, yeni Soma’lar, yeni işyeri katliamları olmaması için iktidara geliyoruz. Son 1 haftadır Türkiye TIR konusuyla çalkalanıyor. Ben o TIR’ın arkasından gittim, yürekli ve cesur bir Cumhuriyet savcısıyla birlikte. O savcı şimdi tutuklu. O zaman da söyledik, TIR’ların silah ve mühimmat yüklü olduğunu. Bu TIR’lar, Bayırbucak Türkmenlerine gidiyordu dediler. Ben Bayırbucak Türkmenleriyle de görüştüm, “bize bir yardım gelmedi” dediler. Halen milletin gözünün içine bakarak  yalan söylüyorlar. 7 Haziran’da zafer halkın, halkın partisinin, CHP’nin olacaktır. Oy vereceğiz gidecekler, oy vereceğiz bitecekler” şeklinde konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet