Skip Navigation Links

Yaşar Gürakan Verdi Veriştirdi

Türk Eğitim-Sen Hatay 2 No'lu Şube Sekreteri ve Dörtyol Temsilcilik Başkanı Yaşar Gürakan, İskenderun'daki şehitler için yaptığı açıklamada hüküme

Gündem   A+a-

Türk Eğitim-Sen Hatay 2 No’lu Şube Sekreteri ve Dörtyol Temsilcilik Başkanı Yaşar Gürakan, İskenderun’daki şehitler için yaptığı açıklamada hükümete verdi veriştirdi. Bu gerçekleşen olayların bütün sorumlusu onlardır diyen Gürakan ; “Son olayda İskenderun’da şehit edilen Askerlerimize Yüce Allah tan rahmet diliyor,ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz.
Yıllardır verilen büyük bir mücadele sonrasında neredeyse sıfırlanma noktasına gelmiş olan PKK terörü verilen tavizler sonucunda maalesef son yıllarda ve özellikle son aylarda tekrar ivme kazanmıştır.
Getirilen af ile terörist başının idamdan kurtarılmasından sonra kıpırdanmaya başlayan terör olayları,savaş ve yakın savaş hallerinde de idamın tamamen kaldırılması,ceza yasasında yapılan değişiklikler,Kürt açılımı ve Habur rezaleti ile iyice cesaretlenmiş ve tırmanışa geçmiştir.
Dün: Ne terörü, ne PKK sı kardeşim savaş bitti diyerek verdikleri tavizlerle terörü yeniden azdıranlar cesaretlendirenler,uyandıranlar bugün büyük bir yüzsüzlükle ve suçluluk pskolojisi ile başkalarını suçlamaya çalışmaktadırlar.
Sınırın öbür yakasında,katliam için eğitim yapan teröristlere,onların sığınaklarına,ağabeylerine,ağababalarına dokunamayanlar,uçak kaldırmak için birilerinden izin isteyenler fütursuzca TSK yı,karakollarda görev yapan Mehmetçikleri suçlamaktadırlar.
Çifter çifter makam uçakları alanlara ses çıkaramayanlar TSK ya neden son yıllarda bir tek helikopter alınmamasını sorgulayamayanlar,gece baskınları sonrası niye TSK helikopter kaldırmıyor diye ortalığı ayağa kaldırmaktadırlar.


Rakiplerinin gördüklerinin yatak odasını izlemek için özel ekipler kuranlar,istihbarat birimlerini birbirine kırdıranlar,olaşan zaaftan yararlanarak katliam yapılmasına;Kardeşim bu işte bir iş var! Diye hedef şaşırmaya çalışmaktadırlar.
Devlete hast..r çekenlere ses çıkaramayanlar,Başbakana ‘Kalın Kafalı,senin kafan basmaz’ diyenlere ses çıkaramayanlar,devletin valisine ‘İşgal kuvvetlerini (asker,polis) al defol git diyenlere ses çıkaramayanlar,milyonların gözü önünde devleti ’Yemin ediyorum,gerilla ile beraber bu ülkeyi size zindan edeceğiz’ diye tehdit edenlere ses çıkaramayanlar,devletin polisine, köp…ler,asıl yumruğu siz yiyeceksiniz’ diye haykıranlara ses çıkaramayanlar,siyasi rakiplerine ve TSK ya fütursuzca saldırabilmektedirler.
‘Kandilden geldim, 20 yıldır PKK ya hizmet ediyorum,kod adım şu,Liderim Aponun emri ile geldim’ diyenleri davul zurna ile karşılayanlar,PKK lılar sinirlenmesin diye sorgu odasındaki Türk Bayrağını Atatürk resimlerini indirenler,onların şehir şehir gezip gövde gösterisi yapmasına ses çıkaramayanlar,gizli tanık! İfadeleri ile içeri tıkılan Türk Generalleri için sevinç naraları atabilmektedirler.
Bize göre;Şehitlerimizin vebali eli kanlı teröristlerin olduğu kadar yukarda saydığımız olaylarla onlara taviz veren,onları cesaretlendirenlerin boynunadır.
Şehitlerimize tekrar Allah tan rahmet diliyor,Kederli ailelerine ve Türk Milletine baş sağlığı diliyoruz.” diyerek duydugu üzüntüyü belirtti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet