Skip Navigation Links

Av. Mevlüt DUDU, çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Av. Mevlüt Dudu bu günkü çalışmalarına; Dörtyol Esnafını ziyaret ederek başladı.

Av. Mevlüt DUDU, çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Politika   A+a-

Dörtyol esnafını tek tek dolaşan Dudu esnafımıza, “hayırlı işler bol müşteriler” dileyip.  Hem esnafımızla hem de vatandaşlarımızla sohbet etme fırsatı buldu. Dudu, halkımızın ve esnafımızın ilgisi, desteği ve coşkusundan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

 

Mevlüt Dudu daha sonra,  Dörtyol ilçesine bağlı Yeşil Mahallede 4K Metal Fabrikasını ziyaret etti. Fabrika işçileri ile bir süre görüşen ve yetkililerden fabrika üretimi hakkında bilgi alan Mevlüt Dudu, “CHP iktidarında faiz ve ranta dayalı ekonominin bitirileceğini söyledi”. Mevlüt Dudu; “sizler şanslı kişilersiniz Türkiye’nin en büyük sorunu işsizlik. Halen var olan,  faize dayalı ekonomiyi, üretime ve hakça bölüşmeye çevirmek için elimizde bir fırsat var. Haydi, 7 Haziran seçiminde bu fırsatı kullanalım ve CHP’yi iktidara çıkaralım. Türkiye’nin, işçinin ve emekçinin bu şansını iyi değerlendirelim” diye konuştu. 

 

Dörtyol Çaylı Mahallesinde Yusuf Kaya'yı ziyaret eden Dudu, “Yusuf amcayı ziyaret ettik, hayır duasını aldık. Sağlıklı uzun ömürler diledik” dedi.

 

Dörtyol Devlet Hastanesini ziyaret eden ve Başhekim Adem Takış ile görüşen Dudu, 
Samsun'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Op. Dr. Kamil Furtun ve şiddete maruz kalan sağlık çalışanları için üzüntülerini belirterek, Her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduğunu,  hiç kimsenin, hayatımızı emanet ettiğimiz, sağlık çalışanlarının canına kast etme hakkı olmadığını, bu konuda gerekli önlemlerin en kısa zamanda alınması gerektiğini dile getirdi.

 

Dudu, Dörtyol Kuzuculu ve İcadiye mahallelerinde ev toplantılarına katıldı. Dudu yine Dörtyol Numune Evler Mahallesinde Roman Vatandaşlarımızla da bir araya gelerek, “CHP herkese aynı yakınlıkta, tüm halkımızla el ele gönül gönüleyiz. Hep birlikte CHP'yi iktidara taşıyacağız” dedi.

 

Daha sonra Payas’a gelen Av. Mevlüt Dudu, Payas Kültür mahallesinde, Avşaroğlu Sitesi ve  Karbeyaz Mahallesinde Mahalle toplantısına katıldı. Karbeyaz mahallesi sakinleri alanı adeta miting alanına çevirmişti. Mahalle sakinleri Mevlüt Dudu’yu bağrına bastı.  Coşkulu, heyecanlı, muhteşem bir konuşma yapan Dudu’nun konuşması vatandaşlar tarafından sık sık alkışlarla kesildi. Büyük coşkudan çok duygulanan Dudu, CHP’nin çalışmalarını ve projelerini anlatarak, “İyi ki varsınız. Herkese teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 
 
 
 

    

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet