Skip Navigation Links

Sağlıklı Yaşam Mucizesini Arçelik’le Yaşayın

Türkiye’nin en saygın beyaz eşya ve küçük ev aletleri üreticisi Arçelik, etkinliklerine devam ediyor.

Sağlıklı Yaşam Mucizesini Arçelik’le Yaşayın Web
TV

Ekonomi   A+a-

Etkinliklerin Hatay ve İskenderun ayağında her zaman katkılarıyla tanınan Hatay’ın ilk Arçelik bayilerinden Özkaya Arçelik ise Gül Kaynak ile “Arçelik ile Sağlıklı Yaşam” Söyleşisi düzenledi

 

Detoks ve Sağlıklı Yaşam Danışmanı Gül Kaynak, İskenderun Fener Caddesi’nde bulunan Özkaya Arçelik’te  kadınlarla “daha sağlıklı ve verimli bir yaşam için sağlıklı beslenme ve kilo kontrolünde fark yaratan ipuçları” konulu söyleşisinde bir araya geldi.

Gül Kaynak’ı ilgiyle dinleyen vatandaşlar, doğru diye bildikleri bir çok bilginin gerçekte ciddi yanlışlarla dolu olduğunu öğrenmenin şaşkınlığını yaşadılar.

 

Sadece kadınların değil erkeklerin de ilgi gösterdiği  seminerde çarpıcı bilgiler veren Detoks ve Sağlıklı Yaşam Danışmanı Gül Kaynak, “yaramazlık” olarak nitelendirdiği kilo yapan, kolesterol ve tansiyona neden olan gıdaların 1/3 oranında tüketiminin önemine dikkat çekti ve  ardından bol su içilmesi  gerektiğini söyledi.

Arçelik’in mutfaklarda sağlık mucizesi yaratan katı meyve sıkacağında deneyini vatandaşların huzurunda yapan Gül Kaynak, sebze tüketiminin önemine vurgu yaparken, bademden elde edilen sütün de önemine dikkat çekerken de, Türkiye’nin tek seramik bıçaklı katı meyve sıkacağının mineral ve vitaminleri kesinlikle öldürmediğini söyledi.  

Büyük bir ilgi ve şaşkınlıkla Detoks ve Sağlıklı Yaşam Danışmanı Gül Kaynak’ı dinleyen kadınlar, gördüklerine ve duyduklarına inanamazken, katı meyve sıkacağı mucizesini ise şaşkınlıkla izlediler.

Gül Kaynak, tüm sağılıklı yaşam tariflerinin gulkaynak.com internet adresinde bulunabileceğini belirtirken, kendisini İskenderunlularla buluşturan Özkaya Arçelik Genel Müdürü Vicdan Eraslan’a teşekkür etti.

Sağlıklı Yaşam Mucizesini Arçelik’le Yaşayın  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet