Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatsu , Hassalı Kadınların Sesine Kulak Verdi.

HATSU, Hassalı Kadınların Sesine kulak vererek, rahatsız oldukları kanallar baştan sona temizledi.

Hatsu , Hassalı Kadınların Sesine Kulak Verdi.

Gündem   A+a-

Hassa Akbez Zafer mahallesinde bulunan 1 km uzunluğundaki üstü açık su kanalı, HATSU ekiplerince  temizlenerek yıkandı.

10 gün önce kanallardaki pis koku nedeniyle basın aracıyla;

“Evlerimizde oturamıyoruz,sineklerden duramıyoruz.Evimize misafir alamıyoruz.Hepimiz tansiyon,astım,bronşit hastasıyız. Ne olursunuz şu kanalımızı temizler misiniz? Üzerini kapatır mısınız ? diye Hatsu’ya seslerini duyurmaya çalışan mahalle kadınlarına cevap gecikmedi.

HATSU Kanalizasyon İdaresi Müdürü İbrahim Şahin ve Çevre Mühendisi Betül Akkoyun,

Hassa Akbez Zafer Mahallesine gelerek ,üstü açık ana  kanal ve ara sokaklardaki bağlantı kanallarında incelemelerde bulundu. Her tarafın resimlerini çekerek,gerekli notları alan Kanalizasyon İdaresi Müdürü İbrahim Şahin yaptığı açıklamada;

“Bu gün  mühendis arkadaşımızla,  burada   incelemeler yaparak ,gerekli notlarımızı aldık.Bir çok mahalle sakinlerimizle görüşerek şikayetlerini dinledik.Şu an acil olarak  kanallarımızın temizliğini yapacağız. İtfaiyelerimizle sık aralıklarla kanallarımızı yıkayacağız. Vatandaşlarımızı pis kokulardan bir an önce  kurtaracağız “dedi.

Kanalizasyon İdaresi Müdürü Şahin,

“Mahallenin  kanalizasyon sorununa  kalıcı çözüm bulmak için gerekli çalışmaları acil olarak başlatacaklarını, sözlerine ekledi.

İnceleme heyetiyle beraber mahalleye gelen temizlik ekibi bir hafta boyunca kanalın temizliğini yaparak,mahalle sakinlerinin rahat bir nefes almalarını sağladılar.Hassa Belediyesi Temizlik ekibi de kanal temizliği  çalışmalarına destek vererek ,kanal içerisindeki çöplerin temizliğinde Hatsu ekiplerine yardımcı oldular.HBB ve Hassa Belediyesi ekiplerinin işbirliği içerisindeki  çalışmaları ise mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar