Skip Navigation Links

Aknehir'de çalışkan başkanla hizmet atağı

Aknehir Belediye Başkanı Mehmet Mübarek: son bir ay içinde cadde, sokak ve ana yol olmak üzere 18 bin metre kare parke taşı döşeme çalışmalarımız sü

Gündem   A+a-

Aknehir Belediye Başkanı Mehmet Mübarek: son bir ay içinde cadde, sokak ve ana yol olmak üzere 18 bin metre kare parke taşı döşeme çalışmalarımız sürüyor belediyeye yeni çöp aracı kazandırdık. Halkımızın 10 yıllık sorunu olan çevre yolunu kazandırdık

Aknehir belediye başkanı Mehmet Mübarek, son bir ay içinde Cadde, Sokak ve ana yol olmak üzere 18 bin metre kare parke döşeme çalışmalarının devam ettiği , Ayrıca Aknehir –anayolunun 10 bin metre kare asfaltlandığını , Aknehir belediyesine son model yeni çöp aracı alındığını ve Aknehir halkı için hayati önem taşıyan, sel felaketinde sorun haline gelen Çevre Yolunu, sele karşı önlem almak için dolgu malzeme üzerine stabilize dökerek 1 metre yükselttiğini söyledi.
Yönetime geldiği günden itibaren hizmetlere ara vermeyen Aknehir Belediye başkanı Mehmet Mübarek, Aknehir Beldesinin çehresini değiştirdi.
Son bir ay içinde Beldede yapılan çalışmaları değerlendiren Aknehir belediye başkanı Mehmet Mübarek şunları söyledi: “ Beldenin en önemli sorunları olan cadde ve sokakları parkeledik ve asfaltladık. Belediyemize yeni bir çöp aracı kazandırdık. Çevre yolunda sel felaketini önlemek için yolu yükselttik. Vatandaşın 10 yıllık bir sorunu olan Pınarbaşı Mahallesi’nin alt bölgesinde 1 km lik çevre yolu projesini hayata geçirerek halkımızı rahatlattık. Belediye - vatandaş işbirliği ile Tarım arazilerine giden bir yolumuz ile 100 metrelik uzunluğundaki bölümü elverişsiz zemin ve dik olduğundan tarım makinelerine bile uygun değildi. O bölgeye beton dökerek yüzlerce dönümlük araziyi yolsuz olmaktan kurtardık. Sokak cadde ve ana yollarda yol levhalarını takmak üzere hazırladık.
Hizmetlerimiz devam edecek Aknehir ‘i hak ettiği yere getirmek için gece gündüz çalışıyoruz”

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet