Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türkiye’nin Geleceği İçin CHP..

CHP Hatay Milletvekili Adaylarının İskenderun Pirireis Mahallesi’nde halkla buluşması heyecan ve coşkunun katlanmasıyla büyüdükçe büyüdü.

Türkiye’nin Geleceği İçin CHP.. Web
TV

Politika   A+a-

Her zaman halkla buluşmalarında heyecanı ve coşkusuyla herkesi kendine hayran bırakan CHP Hatay Milletvekili Adayı Sonay Aykut, Pirireis Mahallesi mitinginde CHP’nin seçim bildirgesi ve Merkez Türkiye projesine dikkat çekti.

Sonay Aykut halka şöyle seslendi:  “Yolsuzluğa direnenler, eğitimsizliğe direnenler, hukuksuzluğa direnenler, direne direne çelikleşen yürekler hoşgeldiniz. Başbakan ne diyor gelecekler hazineyi boşaltacaklar, dolu olmayan bir hazine boşalır mı arkadaşlar? Kraliyet ailesinden başbakana tam destek çıktı. Oğlumuz da çıktı depo yapacaklarmış dedi. 8 Haziran'da senin flonun altındaki depoya gömeceğiz sizi. Biz sadece Türkiye'de değil dünya ekonomisinde de kendimizi göstereceğiz. Ben onlara bir haber yolladım, ülkem için, milletim için bayrağım için, Cumhuriyetim için, saltanata 8 Haziran günü son vereceğiz dedim. Artık ideolojik savaşları filan geçtik, ülkemizin içinde bulunduğu durum ve rejimimizle ilgili sıkıntımız var. Onlar şimdi hayaller kursunlar. Tek tek geliyorlar başbakan geldi olmadı, Arınç geldi olmadı, Cumhurbaşkanı da gelsin bakalım. Tek adam olmak istiyor 400 milletvekilini Cumhuriyet Halk Partisi çıkartacak kendisini de tek başına bırakacaktır. Yüreklerde bir, başarıda bir zaferde hepimizin olacak.”

Türkiye’nin Geleceği İçin CHP..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar