Skip Navigation Links

Bülent Özer Hatsu’ya Çattı ve Sert Konuştu !!!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediye Meclisi’nin AK Partili üyesi Bülent Özer, Hatsu tarafından basına servis edilen

Bülent Özer Hatsu’ya Çattı ve Sert Konuştu !!!Web
TV

Gündem   A+a-

“Sarıseki eski belediye başkanı Bülent Özer kaçak su kullandı” şeklindeki haberlere tepki gösterdi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in basın toplantısında  yöneltilen soru üzerine zehir zemberek bir açıklama yapan Bülent Özer, hem sert hem de duygulu konuştu.

Kaçak su kullanacak kadar namussuz ve şerefsiz olmadığını belirten Bülent Özer, evin tapusunun eşinin üzerine olduğu halde tutanakta kendisinin adının yazılmış olmasının yasal olmadığını ve bu işte bir kasıt olduğunu belirtirken, Hatsu’nun her yakaladığı kaçak su işlemini basına servis etmediği halde sadece kendisiyle ilgili olumsuz bir algı oluşturacak şekilde yapılan servisin hiç de etik olmadığını söyledi ve şöyle konuştu:  “5 yıl belediye başkanlığı yaptım inançlı, evli ve iki çocuk sahibi bir insanım. Ben kaçak su kullanacak kadar şerefsiz, namussuz, gurursuz bir insan değilim. O bahsedilen evin 2013'ün Ekim ayında inşaatı bitti. Ben o tarihe kadar Sarıseki'de kiralık bir evde ikamet ediyordum. O dönemde Seyfi başkanla birlikte İskenderun Belediye başkan aday adayıydım. Eşyalarımı o eve taşıdım, hergün sabah evden çıkıp gecenin 1'inde evime giriyordum. Daha sonra aday olamadım belediye meclis üyesi adayı oldum. 30 Mart'a kadar hem eşim hem kendim bir fiil İskenderun'u Ak Parti iktidarıyla buluşturmak için gece gündüz çalıştık. Müteahhit  evi teslim ettiğinde sayaçları takılı halde evi bize teslim etti. Biz 30 Mart'a kadar abone olmayı unuttuk. Bir defa evin tapusu kendi üzerime değil eşimin üzerine. Tapusu benim üzerime olmayan bir eve benim adıma tutanak tutulması en başından yanlış bir olay. Benim haberim olmadan HATSU bilinçli bir şekilde benim evime gelip benim adıma tutanak tutuyorlar. Tamam insanlık halidir unutmuş olabiliriz, hatalı olduğumu kabul ediyorum. Eşim 30 Mart'tan sonra 3 defa abone olmak için girişimde bulundu, sizlerde biliyorsunuz HATSU'nun burada ki binası 27 Aralık 2014 yılında hizmete girdi. Kadın unutmuş olabilir ne yapabilirim. Tapu kimin üzerineyse abonenin onun olması lazım, kendi üzerime tapusu olmayan bir eve abone olma şansım yok. Ben sessiz kaldım çünkü üzerime alınmadım. Ben kaçak su kullanmadım hatta saat var hatta tutanakta görmüşsünüzdür 286 metreküp şu şu numaralı saatte abonesiz su kullanımı vardır diyor. Saatsiz kullanım kaçağa giriyor. 30 Mart'tan beri HATSU Hatay'ın her tarafında yetkili, o kadar tutanaklar tutulmuş edilmiş hangisini ifşa ettiler. Yani ne vardı benim onurumla, gururumla, şerefimle eşimin onuruyla, gururuyla oynamaya ne hakları vardı? Cezamız neyse kesersiniz, cezamızı öderiz. Aynı gün cuma günü abone olmak istedik, cezanız belli olacak onu bekleyin dediler. Pazartesi cezamız belli oldu onu ödedik, abone olduk salı günü bunu ifşa ettiler. Ödediğimiz ceza makbuzuyla beraber hatta ceza makbuzunda adı çizmişler çünkü hat benim üzerime değil eşimin üzerinedir. Bunu HATSU'nin sitesinde neden Eski Sarıseki belediye başkanı kaçak su kullanıyor diye ifşa ediyorsunuz. Siyaset bu kadar mı ucuz. Benim annemin, kardeşimin evini kontrol etmek bunlar ne kadar etiktir.

Bülent Özer Hatsu’ya Çattı ve Sert Konuştu !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet