Skip Navigation Links

“Siz bizi anlarsınız”

Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay milletvekili adayı Mehmet Alğan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği özel bir kolejde öğrencilerle buluştu.

“Siz bizi anlarsınız”

Politika   A+a-

Ardından çarşı Pazar ziyaretlerinde esnaf ve halkla buluşan Mehmet beraberinde Belen İlçe Başkan ve yöneticileri, kadın kolları ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Esnaf ve halkla birlikte olduğu gibi, siyasette de birlikte olacağını söyleyen Ak Parti Hatay milletvekili adayı Mehmet Alğan, Esnafımıza hizmet etmek, halkımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, çocuklarımıza sahip çıkmaktır. Allahın izniyle 7 Haziran seçimlerinde sizlerden alacağımız destekle ülkeyi daha güzel yerlere getireceğiz.

Halkın memnuniyetinin gözlendiği ziyarette esnaf, vergilerin düşürülmesini, KDV’de ceza indirimlerinin düşürülmesini, küçük esnaf için sigorta primlerinin aşağıya çekilmesini istediklerini söyledi. Mehmet Alğan’ı içtenlikle karşılayan esnaf, “İçimizden çıkan birisisiniz. Bizim sıkıntılarımızı en iyisiz anlarsınız” diye konuştular.

Türkiye'nin büyümesinin, ilerlemesinin, gelişmesinin bütün yönleriyle beraber olabilmesi gerektiğini söyleyen Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay milletvekili adayı Mehmet Alğan, “Siyasi istikrarın önemini hepimiz biliyoruz. Ülkemizin ve bölgemizin daha ileriye gitmesi ekonomisi güçlü bir Türkiye inşaa etmek için desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet