Skip Navigation Links

En büyük Acı

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Akarca köyünde sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek can veren Anne, kızı ve torun'u gözyaşları arası

Gündem   A+a-


 
Hatay’ın İskenderun ilçesine bağlı Akarca köyünde sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek can veren Anne, kızı ve torun’u gözyaşları arasında toprağa verildi. 
Hatay’ın İskenderun İlçesine bağlı Denizciler Beldesi Akarca köyünde sobadan çıkan karbon monoksit gazından zehirlenen Satun ailesinin 3 ferdi dualar ve gözyaşları arasında köy mezarlığında toprağa verildi. Adana adli tıp kurumunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından cenazeler Akarca köyüne getirildi. Sabah saatlerinde Akarca köy meydanında oluşan kalabalık Satun ailesini bu acı günde yalnız bırakmadı. Cenaze namazına Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, İskenderun İlçe Milli Eğitim müdürü Muharrem Keleşoğlu, eğitim camiasından çok sayıda müdür ve öğretmenlerin yanı sıra kalabalık halk topluluğu da cenazeye katıldılar. Ayşe Korkmaz ile Emine Satun ve Begüm Satun kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verilirken eşi ve çocuklarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Kadir satun’u bu acılı günde eğitimci arkadaşları da yalnız bırakmadılar ve mezarı başında Kur’an-ı kerim okudular dualar ettiler. İskenderun Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Ezgi Satun’un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet