Skip Navigation Links

Arsuz Yolunda Zincirleme Kaza: 1 Ağır Yaralı !

Hatay’ın Arsuz ilçesi Casmin Otel önünde meydana gelen kaza yürekleri ağızlara getirdi.

Arsuz Yolunda Zincirleme Kaza: 1 Ağır Yaralı !Web
TV

Arsuz   A+a-

Plakası, marka ve modeli alınamayan bir Cip, Arsuz’dan İskenderun yönüne giderken Casmin Otel civarında önüne çıkan köpeğe çarpmamak için ani fren yaptı. Sürücünün ani fren yapması sonucu zincirleme kaza kaçınılmaz olurken, görgü tanıklarının ifadelerine göre; Cip sürücüsü kaza sonrası aracını sağ yöne park etti ve aracını kontrol ettikten sonra kaza yerinden uzaklaştı. Cip’e arkadan çarpan 31 UZ 763 plakalı araca da 63 LV 411, 31 KAT 31, 31 LS 660 ve 01 TG 129 plakalı araçlar da zincirleme kazaya karıştı.

Zincirleme kaza sonrası olay yerine en kısa sürede Arsuz Jandarma Trafik ekipleri ve ambulanslar geldi. Zincirleme kazada 63 LV 411 plakalı araçta bulunduğu öğrenilen Gizem Gök isimli kadın kafasını cama çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralının hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kazaya karışan diğer araçlardan hiç kimsenin burnunun dahi kanamamış olması ise büyük bir şans olarak yorumlandı.

Arsuz Jandarma Trafik ekipleri, zincirleme kaza nedeniyle Arsuz-İskenderun karayolunu bir süre trafiğe kapatarak geçişi tali yol üzerinden verdi. Kaza sonrası Arsuz yolunda kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluştu. Araçların çekici yardımıyla yoldan çekilmesi sonrası yol trafiğe açıldı.

Önüne çıkan köpeğe çarpmamak için ani fren yaparak durduğu ve zincirleme kazaya neden olduğu öğrenilen, plakası, markası ve araç modeli alınamayan Cip’in bulunması için başlatılan soruşturma sürüyor.

Arsuz Yolunda Zincirleme Kaza: 1 Ağır Yaralı ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet