Skip Navigation Links

ARİAD’tan İcraat Bekliyoruz..

Arsuz İşadamları Derneği (ARİAD), kuruluşunu tamamlayarak binasını da hizmete açtı.

ARİAD’tan İcraat Bekliyoruz..Web
TV

Arsuz   A+a-

Bir süredir kuruluş çalışmaları ve üye kabulleri devam eden ARİAD, Arsuz Gümüş Otel’in yanında hizmet binasını üyelerinin ve bölge işadamlarının hizmetine açtı.

Başkan Av.Nadir Urcun, Adnan Ağır, Emir Aracı, Edip Övül Elmacı, Nesim Arslan, Av. Ahmet Bereketlioğlu, Sehil Ekenel, Ali Akkaya, Ali Abbas Alay, Rasim Gümüş, Ufuk Ekenel, Fatih Keskin, Kemal İşkarak, Metin Ağır, Ayhan Deveci, Cemil Ekenel, Feryat Çamkes ve diğer üyeler misafirleriyle yakından ilgilendiler.

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, CHP Arsuz İlçe Başkanı Avukat Faik Çekin, Akdeniz Tüccar ve  Sanayiciler Derneği (ATSİAD) Başkanı Şekip Abacı, CHP’den Hatay Milletvekilliğine aday adayı olan Doktor Ender Çolakoğlu, Ramiz Parlar ve Avukat Hakan Mazman, Arsuz Belediye Başkan Yardımcıları Ali Yavuz,  Sedat Deveci  ve daha çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen açılış, oldukça sade ve mütevazı bir ortamda gerçekleşti.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu da açılışta işadamlarını örgütlü bir yapı oluşturmalarından dolayı tebrik etti ve yatırıma susamış Arsuz bölgesinde yeni iş alanları açılmasının önemine dikkat çekti.

Açılışta yaptığı konuşmada Arsuz’lu işadamlarına mesajını veren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz İşadamları Derneği’nin şehrin kalkınmasına ciddi katkı sunacağına olan inancını ifade etti.

Başkan Culha konuşmasında, yeni oluşan Arsuz ilçesinin kademe halinde ve tuğlaları üst üste koyarak kalkınmasını sağlamak gayretlerine dikkat çekerek, işadamlarının bir araya gelerek örgütlenmesinin büyük bir sinerji oluşturacağına ve kent ekonomisinin bu birliktelikle büyüyeceğine vurgu yaptı.

Açılışın ardından oldukça neşeli bir ortamda devam eden sohbetler işadamlarına uyarılarını da yapan Belediye Başkanı Nazım Culha,  Arsuz bölgesinde kesinlikle bacasız yatırımları destekleyeceklerine dikkat çekerken, bacalı yatırım yapmak isteyen işadamlarının Arsuz dışında bölgelere gitmesi tavsiyesinde bulundu. ARİAD’tan icraat beklediklerini belirten Başkan Culha, yeni işyerleri açılmasını ve istihdamın arttırılmasını istedi.

Arsuz İşadamları Derneği Başkanı Avukat Nadir Urcun da yaptığı açıklamada, vizyonlarına ve misyonlarına dikkat çekerek şöyle konuştu: “İş Dünyasına; Etkin ve kurumsal hizmetler sunarak, Avrupa Birliği perspektifinde oluşturacağımız sosyo – ekonomik potansiyelle Akdeniz'in en önde gelen iddialı ve prestijli sivil toplum kuruluşu olmak.

Ana hedefimiz Arsuz merkezli coğrafyamızı çağdaş ve teknolojik argümanlarla geliştirerek, herkesi kucaklayan huzur şehrine katkı sağlamak.”

ARİAD’tan İcraat Bekliyoruz.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet