Skip Navigation Links

Cemal Talay'a 'Hizmet Şeref Belgesi'

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 71. Olağan Genel Kurul Üyeliğinde 10 yılını dolduran 

Cemal Talay'a 'Hizmet Şeref Belgesi'

Dörtyol   A+a-

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Hizmet Şeref Belgesi” verildi.

Geçtiğimiz Perşembe günü saat 15;00’de Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Meclis Başkanı Erol Erhan başkanlığında toplandı. Açılış, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ahmet Karapür odaya alınan jeneratörün güçü, markası, fiyatı hakkında bir brifing verdi. Daha sonra odanın oturum izninin alındığını, bu güne kadar binada hizmet verilse de inşaat statüsünde göründüğünü belirtti. Ruhsatla ilgili prosedürlerin tamamlandığı bilgisini verdi.

01 Mayıs 2015 tarihinde Ankara’da düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 71. Olağan Genel Kurulunda, Genel Kurul öncesi yapılan bir törenle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde 10, 20, 30 ve 40 yılını dolduran Genel Kurul delegelerine Hizmet Şeref Belgesi verildi. 

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Talay Genel Kurul delegesi olarak 10 yılını doldurduğu bu 71. Genel Kurulda “Hizmet Şeref Belgesi” aldı.

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay’a “Hizmet Şeref Belgesi”ni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim etti.

Odamız meclisi de Odamıza bu onuru ve gururu yaşatan Yönetim Kurulu Başkanımız Cemal Talay’a 71. Genel Kurul anısına bir sertifika verdi.

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Ta-lay, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Meclisine bu nazik davranışından dolayı teşekkür etti ve yaptığı açıklamada; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 71. Olağan Genel Kurulu Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıl dönümü nedeniyle Genel Kurulumuzun sloganı “Aynı ruh, aynı heyecan” dı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOB) 71. Olağan Genel Kurulunda Genel Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu yaptığı konuşmada, 7 Haziran’dan sonra kurulacak hükümet programını yaparken TOBB Genel Kurulunun görüş ve önerilerini dikkate almasına vurgu yapmıştır.

TOBB ülkemizin en köklü ve en güçlü meslek kuruluşudur. 81 il 160 ilçede faaliyet gösteren 181 Ticaret ve Sanayi Odası, 113 Ticaret Borsası, 57 Ticaret Odası, 12 Sanayi Odası ve 2 deniz Ticaret Odasıyla ülkemizin tüm coğrafyasında hizmet ve görev yapıyoruz. Toplam üye sayımız 1 milyon 500 binin üzerindedir. Birliğimiz başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve oda yönetimlerimiz özverili çalışmalarıyla üyelerin sorunlarını çözmeye çalışmaktadır.

Bu yılki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulunun 1915 yılındaki Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıl dönümü olması nedeniyle “Aynı ruh, aynı heyecan” sloganıyla düzenlenmiştir. Ayrıca genel kurulda işadamlarımızın Çanakkale’deki o müthiş ruhu taşıdığını gördüm. Çanakkale’de ulus bilincimizi, bağımsızlık tutkumuzu dünyaya gösteren o ruh, bu günde ülkemizin küresel güç olmasını sağlayacaktır. 71. Olağan Genel Kurulumuzdaki Genel Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun altını çizdiği bu duygu ve heyecan yüklü cümleleri sizler ve kamuoyu ile paylaştıktan sonra nezaketiniz için tekrar teşekkür ederim” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet