Skip Navigation Links

Halkımızla Elele Gönül Gönüleyiz..

CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Halkımızla Elele Gönül Gönüleyiz..

Politika   A+a-

Bu günkü çalışmalarını İskenderun ve Arsuz’da sürdüren Dudu, herkese tek tek ulaşmaya çalışıyor. Esnaf ziyaretlerinde esnafımıza hayırlı işler, bol müşteriler dilemeyi eksik etmeyen dudu. “siftah yapmayan esnafımız var. Bu durum içler acısıdır. Bu durum AKP hükümetinin ülkemizi getirdiği uçurumun en büyük göstergesidir” dedi. Dudu ve beraberindeki  gurubun bu gün ilk durağı olan; İskenderun Sebze, Meyve Satıcıları ve Manavlar Odası bu bakımdan oldukça önemli bir noktaydı.  Oda Başkanı İhsan Bilen ve üyelerle birlikte sohbet eden Dudu,  Hal esnafının sorunlarını dinledikten sonra, “Sorunları 8 Haziranda sıfırlayacağız. Esnaf dükkanını mutlulukla açacak ve hak ettiği kazancı sağlayacak. Üreticide, aracı da tüketici de hak ettiğini kazanacak. Ülkemizde herkesin yüzü gülecek” dedi.

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha ve milletveki adayları; Sonay Aykut ve Riyat Kırmızıoğlu ile partililerinde bulunduğu gurup,  Arsuz Nardüzü Kız Meslek Lisesinin düzenlediği kermese katılarak, öğrencilerin el emeği, göz nuru olan ürünlerden satın alarak onlara destek oldular.

Çalışmalarına devam eden Dudu ve beraberindekiler; İskenderuna bağlı Büyükdere mahallesi ve Arsuz'a bağlı; Harlısu, Arpaderesi, Helvalı,  Pirinçlik, Yukarı Kepirce, Derekuyu, Kurtkulağı ve Beyköy  mahallelerinde,  halkımızla bir araya geldiler.  Dudu, buralarda yaptığı konuşmalarda; CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı “Merkez Türkiye Projesi”nin ülkemizin önünü açacağını söyledi. Dudu; “Bu proje ile Türkiye’nin vizyonu değişecek, ülkenin önünde yeni ufuklar açılacaktır” Dedi.

Konuşmalarında Türkiye’nin sıkıntılarına yer veren Dudu; ”Bazıları yeni Türkiye diyorlardı, biz onların yeni Türkiye’sinin ne anlama geldiğini biliyoruz. Atatürk, Cumhuriyet ve ilkelerinden rahatsız olduklarını biliyoruz. Bunları yıkmak onlar için  Yeni Türkiye’dir. Ama buna asla müsaade etmeyeceğiz. Tek sevdamız halka hizmettir. Ticaret ve Lojistik ülke projesiyle Türkiye’yi uçuracağız. İşte bizim yeni Türkiye’miz budur. Artık eskiyi, eski siyasi anlayışları geride bırakalım.  Yeni proje ülkemizin geleceğini değiştirecektir. Bize güç ve destek verin. CHP’yi iktidara Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakanlığa taşıyalım” diyerek sözlerini tamamladı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet