Skip Navigation Links

Yörükler Bulvarında Dev Türk Bayrağı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Aydınlı mahallesi Yörükler bulvarına 15 metre yüksekliğinde dev Türk Bayrağı monte ederek, göndere çekti.

Yörükler Bulvarında Dev Türk BayrağıWeb
TV

Gündem   A+a-

Bayrak töreninde konuşan Hatay Büyükşehir Belediye  Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Bizim Antakya'da yapmış olduğumuz bayrağımıza sahip çıkma olayını, tüm Hatay'a yayıyoruz. Bizim Yörüklerimizi biliyorsunuz , Kur-an'ı 'na, bayrağına, vatanına, cumhuriyetine, ülkesine bütünüyle bağlı kardeşlerimiz, büyüklerimizdir. Onların mahallesinin girişine, bu Şanlı Türk Bayrağımızı inşallah birlikte göndere çekeceğiz ve bu  bayrağı mahallemizin gençlerine emanet edeceğiz” dedi.

 

Özyörük Mahallesi Muhtarı Abdulrahman Eren, mahalle'de eksik kalan hizmetlerin giderildiğini ifade ederek,  201 evlerin abdesthanesi , mezarlık kompleksi ve Arpahan  Karabatak yolu için yaptığı hizmetlerden dolayı ve Bayrak merasimine katıldıkları için Başkan Savaş’a teşekkürlerini sundu.

 

Yapılan konuşmaların ardından, 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve okunan İstiklal Marşı eşliğinde Başkan Savaş, Mahalle Muhtarı Eren, ve diğer katılımcılar Türk Bayrağı'nı göndere çekti.

Yörükler Bulvarında Dev Türk Bayrağı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet