Skip Navigation Links

“Türkiye’yi yaşanabilir bir ülke haline getireceğiz”

CHP Hatay milletvekili Mevlüt Dudu; faize ve ranta dayalı ekonomiyi yaratanların bunun vebali altında kalacağını ifade ederek

“Türkiye’yi yaşanabilir bir ülke haline getireceğiz”

Politika   A+a-

‘’CHP iktidarında üretime yönelik ekonomiyi biz getireceğiz ‘’dedi

Seçim çalışmalarını İskenderun’da yürüten milletvekili Dudu bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Bu sabah Deniz Ticaret  Odası yönetim kurulunu ziyaret eden Dudu, İskenderun limanı ve denizcilik sektöründeki sorunları ve çözüm önerilerini görüştü. Oda başkanı Bülent Kavsak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Mevlüt Dudu ‘’İskenderun körfezi ve limanının hak ettiği konuma ulaşması için gerekli çalışmaları yapacağız’’ dedi.

Ziyaretlerini İskenderun vergi daireleri ve mal müdürlüğünde de sürdüren milletvekili Dudu, çalışanlara nezaket ziyaretinde bulunarak destek istedi.

Çalışmalarının son durağında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında başkan Levent Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek ekonomiye yönelik görüşlerini açıklayan Mevlüt Dudu “Faize ve ranta dayalı ekonomiyi yarattılar, bunun vebali altında kalacaklar. Üretime yönelik ekonomiyi biz getireceğiz  ve hakça bölüşeceğiz. İş adamları üzerlerindeki baskıdan kurtulacak, kapıma maliye müfettişi mi gelecek korkusunu yenecek, halkımızın bu iktidardan kurtulacağı günler yakındır Türkiye’yi yaşanabilir bir ülke haline getireceğiz.’’ Şeklinde konuştu.

Hatay milletvekili Mevlüt Dudu  toplantıya katılan bir gazetecinin Adana ve Mersin’deki HDP binalarına yapılan saldırıya ilişkin sorusu üzerine şu yanıtı verdi ‘’ Asla kabul edilemez bir davranıştır, nihayetinde  seçim çalışması demokratik bir yarıştır sandıktan çıkacak sonuca herkesin saygı göstermesi gerekir CHP iktidarında ülkeye barış, huzur ve refah gelecek” diyerek sözlerini tamamladı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet