Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hassalı Kadınlar Hatsu'ya Haykırdı

Hatay’ın Hassalı kadınları mahallerinde evlerinin önünden geçen atık su kanalı nedeniyle Hatsu’ya haykırdılar.

 Hassalı Kadınlar Hatsu'ya HaykırdıWeb
TV

Gündem   A+a-

Hassa Akbez Zafer Mahallesinde 1 km.’lik güzergahta bulunan daha önce yapılan üstü açık su arkı olarak kullanılan şimdi ise mutfak ve banyo sularının buraya verilmesi ile ortalığı pis kokular sardı.

        Bu kötü kokulardan rahatsız olan mahalle kadınları bu duruma  isyan ettiler.Sivrisinek yuvası haline dönüşen bu arktan etrafa yayılan kötü kokularla birlikte hastalıkların çoğalması nedeni ile bu arkın üzeri kapatılarak kanalizasyona dönüştürülmesini istediler.

Ayrıca okul yolu olması nedeniyle örgenci velileri öğrencilerini sık sık doktora götürdüklerini ve de rapor durumundan dolayı öğretmenlere karşı mahcup olduklarını ;eğitimlerinin aksadığını söylediler.

 

 Mahalle kadınları yaptıkları açıklamalarda;

“Hatsu’ya haykırıyoruz.Ne olursunuz şu kanalımızı yapar mısınız?Evlerimizde oturamıyoruz,sineklerden duramıyoruz.Evimize misafir alamıyoruz.Hepimiz tansiyon,astım,bronşit hastasıyız.Çocuklarımıza rapor ala ala bizim de yüzümüz yok Hocalara.Bir zahmet rica ediyoruz kendilerinden,Şu yolumuzla arkımızı yapsınlar.

Kötü koku nedeniyle kadınlarımız evlerine misafir dahi kabul edemediklerini bahar ve yaz aylarında balkonlarında oturamadıklarını ve içeri hapsolduklarını dile getirdiklerini belirterek ,komşu geliyor,çağırıyor,ama içerden çıkamıyoruz. “ Dediler.

 

 Hassalı Kadınlar Hatsu'ya Haykırdı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş