Skip Navigation Links

İmkanı Olan Herkes Okul Yaptırsın

Kışla Mehmet Ali Alpaydın İlköğretim Okulu idareci ,öğretmen ,Kültür ve edebiyat Kulübü öğrencileri hayırsever Alp Ateş Gübre fabrikasına bir ziyaret

Gündem   A+a-

 
 
Kışla Mehmet Ali Alpaydın İlköğretim Okulu idareci ,öğretmen ,Kültür ve edebiyat Kulübü öğrencileri hayırsever Alp Ateş Gübre fabrikasına bir ziyaret gerçekleştirdi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında yürütülen hayırseverler albümü hazırlıkları çerçevesinde hayırsever Şükrü Alpaydın’ın muhteşem ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette duygulu anlar yaşandı.
Yapılan ziyaret kapsamında Alp Ateş Gübre fabrikası, üretim atölyeleri ve depolar öğrencilere tanıtıldı, Ülkemiz ve dünya gübre üretim ile ilgili ve aynı zamanda sanayi tesisi olan Alp Ateş Gübre ile ilgili bilgiler öğrencilere aktarıldı.
Hayırsever Sayın Şükrü ALPAYDIN öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada okumanın ve meslek sahibi olmanın önemini belirtirken, okuyan insanın daha nitelikli işgücü olacağını ve iş piyasasında aranan insan olacağını söyledi.
Özellikle iş piyasasında ve eğitim alanında bir yabancı dil bilmenin önemine dikkat çeken Alpaydın, “ Mutlaka yabancı dili iyi öğrenmeniz lazım. Yabancı dilin bir fırsat ve aynı zamanda her kapıyı açan bir anahtardır” dedi.
Hayır işi yapmak isteyen ve hayırsever olmak isteyenlere seslenen Şükrü ALPAYDIN okul yaptırmanın hayırların en güzeli olduğunu ,gelecek nesillerin yetiştirilmesinde sorumluluğun bütün toplumun olduğunu ,kendisinin bu görevi yapmış olmaktan dolayı manen ve vicdanen rahat olduğunu belirtti.
Kendisinin hayır kurumu olarak Kışla köyünde bir okul ,Karahüseyinli köyünde bir sağlık ocağı ve Kilis’te bir okul tadilatı yaptığını belirten Şükrü ALPAYDIN “Anneme ve babama layık bir evlat olarak hayır işlerine devam edeceğim” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet