Skip Navigation Links

CHP Tek Yumruk.. Herkes Oradaydı..

CHP’deki Küskünlük İddialarına Yanıt İsmet İnönü’den Geldi..

CHP Tek Yumruk.. Herkes Oradaydı.. Web
TV

Politika   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayları, gitmedik mahalle, girmedik ev ve de sıkmadık el bırakmamak kararlılığıyla çalışmalarını sürdürüyor, hemen her mahallede bir seçim bürosu açarak halkla kucaklaşıyorlar.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İskenderun İsmet İnönü Mahallesi seçim bürosu açılışı ise mini bir mitinge dönüştü. Yüzlerce kişinin katıldığı mini miting, aynı zamanda CHP’de küskünlüklerin olduğu iddialarına da yanıt nitelikteydi.

CHP’nin önde gelen isimleri Dr. Yusuf Civelek, Süleyman Uyar, Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Avukat Hakan Mazman, Kamil Turan, eski ilçe Başkanı Nihat Karpuz, Züher Yazar, Zeki Çıkan, Mustafa Özen, Fehime Sultanoğlu, Beyhan Karan, mahalle muhtarları İsa Taş, Sabit Direyfioğlu, Alaattin Karadal ve daha ismini sayamadığımız onlarca isim CHP’nin İsmet İnönü Mahallesi seçim bürosu açılışına katılarak, kırgınlık olduğu iddialarını yalanlarcasına alkışları ve heyecanlarıyla güç kattılar.

İsmet İnönü Mahallesi seçim bürosunda konuşmaları ve heyecanlarıyla CHP’nin iktidar yürüyüşüne dikkat çeken Hatay Milletvekili Adayları Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Ziraat Mühendisi Sonay Aykut ve Avukat Mevlüt Dudu, CHP’nin seçim bildirgesine dikkat çektiler, toplumun tüm kesimleri için vaat edilenleri anlattılar.

Riyat Kırmızıoğlu: Sosyal Yardım Neymiş CHP İktidarında Görecekler..

Duvullu zurnalı iktidar kutlaması şeklinde geçen seçim bürosu açılışınde konuşan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, seçim vaatlerinin tüm kaynaklarıyla birlikte halkın beğenisine ve takdirine sunulduğunu hatırlattı ve emekliye iki maaş ikramiye ile asgari ücretin bin 500 Tl olacağı bir ekonomi programına dikkat çekerek şöyle konuştu:  “2002 yılıydı geldiler bir şeyler söylediler kandık onlara, 2007 yılıydı yapamadık dediler bir kez daha oy verin bize dediler, inandık onlara kandık ama 2011 yılıydı onlara inanmadık, kanmadık susmadık ama hileyle bizleri kandırarak iktidara geldiler, bir daha gelemeyecekler. Yeter artık dedik, düşün yakamızdan artık, bizi kandıramazsınız artık. Emeklinin maaşını çapulcuya vereceğiz diye kandırdın 2011'de, şimdi geldik dedik ki emekliye alın size noter onayı 2 maaş ikramiye hadi kandır da görelim bakalım. Fakire, yoksula, fukaraya kendi dilleriyle kömür veriyordun rezil ediyordun. Bunun adına sosyal yardım diyordun, asıl sosyal yardımı 2015 Haziran'ında CHP iktidara gelecek ve göreceksin. 57.2 kat trilyon %3'ü eder bütçemizin, eğer %3'ünü fakire, fukaraya vermemizi çok görüyorsan buna ne denir ki? Densiz denir imansız denir. Bizim işimize karışma, sen nasıl kaçacağın yollarını ara ama sözümüz söz seni kaçırtmayacağız. Bu millete hesap vereceksin. İlk hesabı 7 Haziran’da kesin, bu ülkede sağcısı solcusu, alevisi, sünnisi basın altı okun altına gitsinler artık. Ekonomiden sorumlu işadamı toplamış bir grup adamı diyor ki, bakın asgari ücreti 1.500 yapacaklar, sonra diyorki yapamazlar, dönüp tekrar söylüyor çocukcağızın aklında kalmış. Dönüp işadamlarına diyor ki bunlara hadlerini bildirecek misiniz? Kimsin sen? Bize yerimizi bildiremezsin sen çekip gideceksin. İnanın arkadaşlar Hatay'da 1. partiyiz artık bizi geçemezler, bizler Hatay'da ilk kadın milletvekilinin hesabını yapıyoruz. Size ihtiyacımız var, dün olduğu gibi bugün de yarında sevgili CHP'lilerin ihtiyacı var. Oy verin oy verdirin gitsinler ve bir daha gelmesinler.”

Sonay Aykut:  1 Oy Verin Gitsinler !!!

CHP Hatay Milletvekili Adayı Ziraat Mühendisi Sonay Aykut da yaptığı konuşmada, “bir oy verin gitsinler” diyerek İktidara yaklaştık çok az kaldı. Bunları sandığa gömüp iktidarı hep beraber yaşayacağız. 1 oy, binlerce bizden alınan hak demektir. Biz Türkiye Cumhuriyet'i vatandaşı olarak bizden alınan haklarımızı söke söke alacağız. Bunlar bir üflediğimizde düşecek kadar yakınlar yolun sonuna. Gitmesine gidecekler ama bizede hesap verip gidecekler. Sandıklarımıza sahip çıkarsak bu iş bitti daha ötesi yok.

Mevlüt Dudu: Yeni Sürprizlerle Geliyoruz ..

CHP Hatay Milletvekili Adayı Avukat Mevlüt Dudu  da yaptığı konuşmada, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği tüm sözlerine tutacağını belirterek, seçim bildirgesinde yer verdiklerini vaatlere ek olarak yeni sürprizlerle geleceklerini söyledi ve ekledi: “Bu halkı kandıracak ellerinde hiç bir malzeme kalmadı. Sadece bizi eleştiriyorlar bizim bu vaatleri yerine getiremeyeceğimizi iddia ediyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu bir söz verdiyse o sözünü tutar. 2007 Yılındaki seçimler bitince çıraklık dönemimizi tamamladık  şimdi kalfalık dönemimiz başlıyor. 2011 seçimlerinden sonra ustalık dönemimiz başladı dediler. Bende diyorum ki 7 Haziran'da da emeklilik döneminiz başlıyor emeklilik. Elini sıktığım her insanın gözünde ışık görüyorum, onlara inanan ve destek veren o insanlar artık onlara inanmıyorlar. 4 yıl içinde Cumhuriyet Halk Partisi yoksul, işsiz insan bırakmayacak. Biz yemin ettik ve bu yeminimizi tutacağız. 7 Haziran'da da bu halk iktidarı ehline yani Cumhuriyet Halk partisine teslim edecek. “

 

CHP Tek Yumruk.. Herkes Oradaydı..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet