Skip Navigation Links

Culha’ya ‘ERK’ek torun

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilk kez dede oldu

Culha’ya ‘ERK’ek torun

Arsuz   A+a-

Göreve başladığı günden bugüne Arsuzlular’a ilkleri yaşatan ve yaşayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, kızı Duygu Culha Tekin’in doğum yapmasıyla ilk defa dede olmanın heyecanını yaşadı. Ankara Özel Koru Hastanesi’nde dünyaya gelen ilk çocuklarına Duygu – Fatih Tekin çifti ‘ERK’ adını verdi. Sağlık durumları oldukça iyi olduğu belirtilen anne Duygu Culha Tekin ile hem Culha, hem de Tekin ailelerinin ilk torunu olan Erk bebek, iki ailenin de sevinç kaynağı oldu. Çiçeği burnunda yeni anne Duygu Tekin ve bebeği evde dinlenmek üzere taburcu edildi.

Erk Bebek, Culha Ailesi’nin gözbebeği oldu

İlk torunu Erk’in dünyaya gelmesiyle dede olmanın keyfini yaşayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın ailelerine yeni katılan torununu ilk kez kucağına aldığında oldukça heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Torun heyecanını kelimelerle tarif etmenin çok zor olduğunu söyleyen Başkan Culha, “Kızım benim canım, torunum ise canımın canı. Öyle garip bir duygu ki bunu anlatmak çok zor. Bugüne kadar hiç hissetmediğim değişik bir duygu. Hele onu kucağınıza almak bambaşka bir olay. Aranızda tarif edilemeyen, çok garip bir bağ oluşuyor” derken, Erk bebeğin hayırlı bir evlat olmasını diledi.

Bebeğin doğumunu merakla bekleyenlerin başında gelen anneanne Selda Culha ise, torun mutluluğunun tarifsiz bir duygu olduğunu belirterek, herkesin bu duyguyu yaşamasını temenni etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet