Skip Navigation Links

'İskenderun'u modern kent haline getireceğiz'

Gültepe Mahallesi sakinlerinden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek'e sevgi gösterisi

Gündem   A+a-

 
Yapılan hizmetler ve toprak ve taşlık yoldan kurtardığı için teşekkür ettiler
 
Gültepe Mahallesi sakinlerinden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e sevgi gösterisi
 
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, halkla buluşma toplantısını Gültepe mahallesi ile sürdürdü.
Yapılan hizmetler ve taşlık olması nedeniyle yürümekte zorlandıkları yolları yapan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür eden mahalle sakinleri, sevgi gösterisinde bulundu.
Gültepe mahallesi muhtarı Kemal Tekbaş ve mahalle sakinlerinin katıldığı toplantıda, Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri de hazır bulundu.
 
‘Asıl bayramımız bugün’
Taşlı olması nedeniyle yürümekte zorlandıkları ve bel ve ayak ağrıları çektikleri yolu yaparak, rahat yürüme ve araç geçişine müsait hale getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür eden mahalle sakinleri, “Başkanımız hoş geldin. Yaptığın hizmetlere çok teşekkür ediyoruz. Eskiden taşlı yoldan yürüyemezdik, hepimizin beli ve ayağı rahatsızlanıyordu. Sayenizde şimdi aracımız bile kapının önünde durabiliyor. Hizmetlerinize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki geldiniz ayaklarınıza sağlık. Çok mutluyuz asıl bayramımız bugün. Çocuklarımız, ‘bisiklet yolumuz oldu’ diyorlar size teşekkür ediyorlar” diye konuştular.
Mahalle sakinlerinin gösterdiği içtenlik ve yakınlığın, daha çok hizmet yapmaya teşvik ettiğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, gösterilen ilgiye teşekkür etti.
Mahalle sakinleriyle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Hizmetlerimize devam edeceğiz. İhtiyaçlarınızı sonuna kadar yerine getirmeye çalışacağız. Hayat sürdüğü sürece sorun ve ihtiyaçlar bitmez. Zaten hizmetlerin devamlılığı bundan dolayı gereklidir” dedi.
 
‘İskenderun’u modern kent haline getirmeye çalışıyoruz’
Mahallelerin ziyaret edildiğini ve muhtarlarla sürekli görüşüldüğünü belirterek, sorun ve isteklerin muhtarlara iletilmesini de isteyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Birçok hizmete başladık. En önemlilerinden biri suydu. Çalışmalara suyla başladık. İmar planı çalışması başladı. Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi kuruluyor. Drenaj kanalları yapıyoruz. İskenderun’u çağdaş, modern kent haline getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
Ülkemizin ve kentimizin deprem bölgesi olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bu konuda çalışma yürütüldüğünü anımsattı.
 
‘Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’ne gelin’
Kadınların katılımının ağırlıkta olduğu toplantıda, İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nin ikincisinin açılacağını, üçüncüsünün tepe mahallelerde kurulmasının planlandığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Kadınlarımıza önem veriyoruz. Siz kadınlarımız için açtığımız Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezimize gelin. Ücretsiz çeşitli kurslar düzenliyoruz. Kurslarımıza katılın. Kadınlarımız burada hem sosyalleşiyor hem de çeşitli beceriler kazanıyorlar” diye seslendi.
Çocukları seven Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, mahallenin diğer ihtiyaçlarının da giderileceğini söyledi.
Mahalle sakinleri, hazırladıkları yemeği Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve konuklarıyla birlikte yediler.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet