Skip Navigation Links

Mevlüt DUDU ; Esnafla ilgili çözümlerimiz var.

CHP Hatay Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mevlüt DUDU, Ahilik haftası nedeniyle İskenderun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğini ziyaret etti.

Mevlüt DUDU ; Esnafla ilgili çözümlerimiz var.

Politika   A+a-

Ziyarete oda başkanları ve üyelerde katıldılar. İskenderun ilçe Örgütü üyeleri ve partililerin de yoğun katılımının olduğu toplantıda Av. Mevlüt DUDU bazı açıklamalarda bulundu.

DUDU yaptığı açıklamada; “2002’den bu yana ülkeyi yönetenlerin icraatı ortada. Ülkenin, halkımızın esnafımızın  durumu ortada. Bu sıkıntıların nedenlerini sizler  esnaf odası olarak biliyorsunuz. Hükümet faize ve ranta dayalı bir  yönetim gerçekleştiriyor.
Bizler  CHP  olarak bu ekonomiyi değiştireceğiz. İstihdam artacak, Üretim artacak, ekonomi düzelecek.

Esnafla ilgili çözümlerimiz var. Bu seçimde her şey çok farklı yaşanıyor. Roller değişti. İktidar partisi bizim çözümlerimizi tartışıyor; CHP kaynağı nereden bulacak? gibi sorular soruluyor. “Yardımlar kesilecek” deniyor.

CHP’nin Çalışan ve emeklilere sağlayacağı destekler, milli gelirin 2.89’na denk gelmektedir. İslamiyet; gelirinin 40’ta birini yoksula ver demektedir. Bu ülke de milli gelirin %2.89’unu halkına vermelidir.

CHP’nin projeleri ekonomimize kesinlikle zorluk yaşatmayacaktır.  Ama bu kez açık net herkes biliyor ki, CHP’nin projelerinin tamamı uygulanabilir ve hepsi halk tarafından beğenildi. Herkes CHP’ye inanıyor ve  şans tanımaya kararlı.

Bizler CHP olarak, bu hedefler ile yoksulluğu ortadan kaldıracağız. CHP iktidar olduğunda “yapılan sosyal yardımlar kesilecek” anti propagandası tamamen yalandan ibaret. Hiçbir yardım kesilmeyeceği gibi yeni destekler olacaktır. Bu çalışmalarımızın hepsi insan onuruna uygun bir şekilde yapılacaktır.

Sosyal devlet anlayışında tüm yardımlara devam edilecektir. Yapılacak yardımlarda;  “sağ elin verdiğini sol el görmeyecek” anlayışı uygulanacaktır.  Hiç kimseyi, yardım yapılırken boynu eğik görmeyeceksiniz.
Tam bir sosyal devlet anlayışı ile  desteklemeler olacak ve  yardımlar elden dağıtılmayacaktır.

Bu konuda CHP kendine düşeni yapmaya kararlıdır. CHP iktidar olduğunda halkımız kazanacak, ülkemiz kazanacaktır.

Ahilik haftasının tüm esnaf ve sanatkarlarımıza kutlu olmasını diliyorum. Bu gün aynı zamanda Miraç kandili, tüm İslam aleminin Miraç Kandilini en içten dileklerimle kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet